Detalji teške nesreće na M-17: Sudar kamiona i automobila, povrijeđenima se bore za život

0
Radiosarajevo.ba
Detalji teške nesreće na M-17: Sudar kamiona i automobila, povrijeđenima se bore za život
Foto: Čitatelj / Udes na M-17

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Brezovo Polje kod Žepča sinoć, 1. oktobra dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene četiri osobe.

Ova informacija potvrđena je za portal Radiosarajevo.ba sinoć iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, a danas je iz MUP-a stiglo i više detalja.

Kako se navodi, do nesreće je došlo u 20.45 sati, na magistralnom putu M-17 u mjestu Brezovo polje, općina Žepče, a udesu su učestvovali teretno motorno vozilo, marke Renault, kojim je upravljao M.A. (1991.) iz Sarajeva i putničko motorno vozilo, VW Passat, kojim je upravljao H.M. (1991.) iz Travnika

Šef Netflixa podržao Kamalu Harris, a onda se sa streaming platformom desilo nešto neočekivano

Šef Netflixa podržao Kamalu Harris, a onda se sa streaming platformom desilo nešto neočekivano

Tom prilikom, četiri saputnika iz vozila VW Passat, F.H. (2004.), A.H. (1999.), E.T. (1990.) i G.G. (1999.), svi državljani Republike Turske, su zadobili povrede i prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica. Tamo su za lice F.H. konstatovane lakše povrede, A.H. teške tjelesne povrede, dok su za lica E.T. i G.G. konstatovane životno ugrožavajuće povrede, te su prebačeni u KCUS u Sarajevo na daljnje liječenje.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče i sudskog vještaka saobraćajne struke, pod nadzorom dežurnog tužitelja Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije