Nakon užasne nesreće u Sarajevu: Uhapšena vozačica, nepoznat identitet pješakinje

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Inače u ovoj ulici voze kao ludi, divljaju, glasaju, policije naravno nigdje, evo ovom prilikom da se sjetim roditelja ministra Katice...

Ne osudjujmo

Ovdje je jako slaba vidljivost pogotovo po kisi. Ne mora znaciti da je iko kriv. Nesrece se desavaju. A i da jeste, oba zivota su unistena tako da ne bi skodilo malo empatije. Ne daj Boze nikom.

12345

Realno kada malo sagledamo situaciju u sarajevu sto se tice pjesaka, nasi sugradani se ponasaju na sljedeci nacin, prelaze kroz crveno, arogantno bez gledanja, svi jednostavno u nekom fazonu neka me udari ako hoce, a kada se desi ovakav belaj svi automatski skacu na vozaca cak i sud uvjek ustanovi “neprilagodena voznja” a vozaci ne mogu odreagovati kad debil (pjesak) hoda trotuarom i samo skrene na pjesaci bez naznaka… Ima i kriticnih vozaca ali su pjesaci gori, ako znas da si ranjiv nemoj glumiti frajera.

/ Najnovije