Poznat identitet poginulih: Objavljeni detalji nesreće kod Banje Luke

Fena
Poznat identitet poginulih: Objavljeni detalji nesreće kod Banje Luke
FOTO: RSA / Ilustracija

Vozač automobila „opel astra“ Vinko Piljagić (1964.) iz Potkozaja i suvozač Zoran Malinić (1962.) iz Verića poginuli su jutros u teškoj saobraćanoj nesreći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Prijedor, u mjestu Piljagići.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo i putničko vozilo marke „BMW“, kojim je upravljala Dražena Ajder (1979.) iz Banje Luke, koja je zadobila tjelesne povrede, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Tragedija na bh.cestama: Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, potvrđeno je u Policijskoj upravi Banja Luka. Saobraćajne nesreća se dogodila u mjestu Piljagići, a na mjestu nesreće je više policijskih patrola koje obavljaju uviđaj, javile su U policijskoj upravi Banja Luka potvrđeno je da im je prijavljena saobraćajna nesreća, te da će više informacija saopštiti nakon obavljenog uviđaja.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otvrđivanju svih okolnosti ovog sudara, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih osoba, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije