Potraga: Prije pet dana krenuo kod djevojke i od tada mu se gubi svaki trag

Fena
Potraga: Prije pet dana krenuo kod djevojke i od tada mu se gubi svaki trag
Foto: Visegrad365 / U toku potraga

Policija u Višegradu preduzima potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska Braneta Neškovića, čiji nestanak je prijavljen prije tri dana.

Ovaj 33-godišnjak, 25.aprila ove godine, udaljio se u nepoznatom pravcu iz porodične kuće, koja se nalazi u selu Prisoje, kod Vardišta.

Svojoj sestri je 25. aprila oko 20.30 sati poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali mu se od tada gubi svaki trag.

Višegrad: Nestao mladić, u toku potraga!

Mole se mještani u okolnim selima da ukoliko imaju neku informaciju koja bi pomogla daljoj potrazi, da jave dežurnim službama u Višegradu na broj policije 122.

"Nešković je visine oko 1,80 metra, srednje tjelesne konstitucije, kratke svjetlo-plave kose i zelenih očiju. Na sebi je u momentu nestanka imao radnu uniformu firme 'Omorika', plave boje i gumene čizme. Na tijelu ima specifičan ožiljak dužine oko 10 cm na šaci lijeve ruke u predjelu lijevog palca", saopćeno je danas iz Policijske uprave Foča.

U toku potraga  - undefined

Foto: Visegrad365.com: U toku potraga

Policajci su izvršili pretragu i pretres terena na dijelu teritorije općine Višegrad i to sela Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo i drugih, a u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, jedinice Granične policije BiH, Vatrogasne jedinice, kao i radnici "Omorike“ Višegrad.

Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog djela sa Srbijom.

Iz Policijske stanice Višegrad apeluje da građani, ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, to prijave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije