Detalji novog femicida u Sarajevu: 'Žena brutalno ubijena, motiv ubistva nije pljačka'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Strasno

Ovo je preslo svku mjeru vise. Svi trebaju podnijeti ostavke na svim nivoima vlasti. Kakve ste vi svi ublehe u policiji i ministarstvima!! Ni za sta vas Bog nije dao!

Sutko

***

fjkd

Ovo je moralni i svaki drugi sunovrat postratnog društva u BiH. I niko ništa ne radi na njegovom poboljšanju, nego tonemo sve dublje i dublje. Političari se prepucavaju, pričaju istu priču 30 godina, objavljuju "stavove" na društvenim mrežama. Sve se vrti samo oko njih, truju mržnjom i huškaju jedne protiv drugih. Narod treba da se osvijesti i da od svih koji odlučuju zahtijevaju promjene i djela na promjeni ovog otrovnog društvenog ambijenta.

Nije Femicid

Nego Qrwa cid

ivan

ciglane i okolina najgori dio grada, samo drogerasi tu zive

Ja1

@fjkd, politicari kazes, pa pogledaj malo kakav je narod, samo procitaj komentare i portale i sve ce ti se samo kazati. Pozitivne vijesti niko i ne cita, svi truju mrznjom od portala do komentara pa onda do politicara. Politicare bira narod al niko nece da bira one umjerene, zasto?

Zalosno

Zalosno da svakodnevno nasilno gube zivote mnogi gradjani. Treba svako ko osjeca bilo kakav strah ili prijetnju navrijeme reagovati. Skoro svaka zrtva je sama birala svog ubicu i rijetko koja zrtva je trazila pomoc nadleznih sluzbi. Ovi koji komentarisu da neko treba podnijeti ostavku nemogu da shvate da niko nije ministru ili policiji najavio da ce uciniti zlocin,nije policija kriva sto neko ima lose namjere... savjetujem svima ako su ugrozeni neka traze zastitu i prevenciju

Da li ovo ubistvo ima veze sa 9 ubijenih žena ?

Ovo izgleda neki serijski ubica.

Gost

>>@fjkd, politicari kazes, pa pogledaj malo kakav je narod, samo procitaj komentare i portale i sve ce ti se samo kazati. Pozitivne vijesti niko i ne cita, svi truju mrznjom od portala do komentara pa onda do politicara. Politicare bira narod al niko nece da bira one umjerene, zasto? ka Ja1 👍 POLA KOMENTARA OSTAVLJAJU BOLESNICI KOJI NE ŽIVE U BiH, I ZAPOSLENICI ODREĐENIH AMBASADA

/ Najnovije