Detalji nesreće u Podlugovima: Autobusom usmrtio 91-godišnjeg muškarca

Radiosarajevo.ba
Detalji nesreće u Podlugovima: Autobusom usmrtio 91-godišnjeg muškarca
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Muškarac inicijala J. S. (91) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak popodne dogodila u naselju Podlugovi, na području općine Ilijaš, a iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo danas su otkrili detalje nesreće.

Naime, kako je saopćeno iz policije, muškarca je zadnjim bočnim dijelom udario autobus marke "MAN", kojim je upravljao vozač M. E.

"Pješak je podlegao na mjestu nesreće, a smrt je konstatirao dežurni ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS-a", dodali su iz MUP-a KS-a.

Na uviđaj je izašao dežurni kantonalni tužilac, koji je rukovodio uviđajnim radnjama, a obavili su ih pripadnici MUP-a KS, te vještaci mašinske i saobraćajne struke.

"Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju okolnosti nastanka saobraćajne nesreće", saopćili su iz MUP-a KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije