Detalji hapšenja: Putevi na Jahorini blokirani zbog opasnih kriminalaca

0
Radiosarajevo.ba
Detalji hapšenja: Putevi na Jahorini blokirani zbog opasnih kriminalaca
Foto: Anadolija / Ilustracija

U velikoj akciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo jučer su na Jahorini uhapšeni Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća svi iz Cetinja, otkriva Srpskainfo

Izvor Srpskeinfo dodaje da se sva trojica povezuju sa škaljarskim klanom iz Crne Gore te otkrivaju sve detalje - kako je teklo hapšenje ovih opasnih kriminalaca iz Crne Gore.

"Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i provjerama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, poslije koje je uslijedilo hapšenje pomenute trojke", ističe sagovornik.

On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim djelima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području. 

"Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja", otkriva sagovornik Srpskeinfo.

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila je vozilo Golf 5 u kojem je bio Kršić i Golf 7 u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

"Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni", ističe izvor Srpskainfo.

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove potjernice zbog razbojništava i drugih krivičnih djela u Srbiji i Visbadenu.

"Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama", dodao je izvor Srpskainfo.

Jedan od uhapšenih bio je povezan sa Ristom Miljanovićem, visokorangiranim članom škaljarskog klana, a koji je ranije nestao.

U akciji hapšenja Škaljaraca učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cijevima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije