I danas nastavljena istraga moguće otmice djevojčice u Zenici

E.H.
I danas nastavljena istraga moguće otmice djevojčice u Zenici
BHRT / S lica mjesta
Nakon što je jučerašnji slučaj navodne otmice djevojčice u zeničkom naselju Tetovo potresao cjelokupnu bh. javnost, danas su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK nastavili istragu u ovom slučaju.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba potvrdila Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK i danas su nastavljene aktivnosti na dokumentovanju ovog slučaja

Također, iz Uprave policije u Zenici saznali smo da su sve informacije, koje smo jučer doznali i danas nepromijenjene, ali da su i dalje pripadnici policijskih struktura na terenu i da provjeravaju sve okolnosti kako bi došli do konačne informacije o tome da li je zaista došlo do otmice.

Podsjećamo vas, jučer ujutro je zeničkoj policiji prijavljena je otmica jedne djevojčice i pokušaj otmice druge, koja je uspjela pobjeći navodnom otmičaru. Policija je jučer, tokom dana, provela istragu i razgovarala sa djevojčicom, ali nisu izneseni nikakvi detalji tog razgovora zbog daljeg toka istrage.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije