Crni vikend na bh. cestama: U teškoj nesreći poginuo vozač Audija

0
Radiosarajevo.ba
Crni vikend na bh. cestama: U teškoj nesreći poginuo vozač Audija
Arhiv / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Vozač Audija čiji su inicijali P. N. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Sokocu.

Prema informacijama iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, saobraćajna nesreće dogodila se u 2:10 sati na magistralnom putu Podromanija-Sokolac, u mjestu Majdani.

U udesu su učestvovali Audi kojim je upravljao P. N. i Passat kojim je upravljao O. Đ., obojica sa Sokoca.

"Vozač Audija zadobio je povrede od kojih je preminuo u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu, dok se vozač O.Đ. nalazi na liječenju u Klinici urgentne medicine Koševo gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede", saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Sokolac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Obdukcija preminule osobe će biti obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Podsjetimo, nešto prije ponoći muškarac čiji su inicijali M. T. poginuo je kada je automobil u kojem se nalazio udario u betonsku podzidu na putu u Ljubogošti kod Pala, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Vesna Stokanović, glasnogovornica Policijske stanice Istočno Sarajevo, nam je kazala da je automobilom marke Golf, upravljao N. Đ., te da je na mjestu suvozača bio M. T.

"Obojica su iz Istočnog Starog Grada. Saobraćajna nesreća dogodila oko 23.25 časova prošle noći kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu na magistralnom putu Pale-Ljubogošta. Tada je stradao suvozač M.T, a njegova smrt je konstatovana u Domu zdravlja Pale", kazala je Vesna Stokanović za naš portal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije