MUP potvrdio da im je prijavljeno: Četiri nepoznate osobe napale ženu u Sarajevu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BRKICA

NISTA NOVO U TEHERANU

Doomsday

NISTA NOVO U TEHERANU ka BRKICA Zato ti ne dolazi u Teheran, nije ti sigurno njoci kamenjarka!!

Sta ima kod bogojebce

NISTA NOVO U TEHERANU ka BRKICA Arijevska apatridna iredento?

Tik tok challenge 3am 🤫

Zato ti ne dolazi u Teheran, nije ti sigurno njoci kamenjarka!! ka Doomsday Izvuci dupe citavo iz sjedista nadbiskupije. ;)

AAA

NISTA NOVO U TEHERANU ka BRKICA Nista novo ni kod tvoje stare, Opet guta. Sve. Pitaj je.

Tata guta kod karidanala Buljica

Nista novo ni kod tvoje stare, Opet guta. Sve. Pitaj je. ka AAA A mama se prangija ne bi li rodila us taskog bogocovjeka.

4 zene

Te četiri nepoznate osobe su takoder žene. Služite se istim fazonima kao i Klix radi sto vise pregleda. Ako vam mup nije dao pravu informaciju mogli ste malo proguglati.

Ne pijem dok Paja vozi

Arijevska apatridna iredento? ka Sta ima kod bogojebce U vrijeme Ramazana i ti vrijeđaš Božijeg poslanika cccccc

Hahahhaha debila lasca

U vrijeme Ramazana i ti vrijeđaš Božijeg poslanika cccccc ka Ne pijem dok Paja vozi Pa je li Merima rodila bogocovjeka ljudsku zrtvu (ako je istinita kalhedonska dogma da su otac sin i duh jedan bog to ima jaaako incestuozne implikacije po citavo nikejsko krscanstvo 🤫) za iskup grijeha covjecanstva ili poslanika jevrejima sa objavom i upozorenjem da se vrate na Musaov monoteizam? 😎

Valter

OSTAVKE ODMAH

Na sve spremni.

OSTAVKE ODMAH ka Valter Čuj ovoga! To vam je jedino i ostalo, da izazivati nerede, nesigurnost, anarhiju i da pozivati na ostavke. Znoa se koji ste to vi.

/ Najnovije