Tuzla / Brutalan video iz bh. grada: Dječaci se tuku - ostali snimaju i navijaju

26. 08. 2021. u 08:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Snimak iz Tuzle na kojem se vide dvojica maloljetnika kako se tuku, dok ostatak prisutnih, također maloljetnika, posmatra i navija, vrlo brzo je obišao društvene mreže.

Video je snimljen 23. augusta u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli, a zamagljen je jer se radi o maloljetnicima.

Dok se dvojica dječaka tuku, ostali dječaci i djevojčice gledaju, snimaju mobitelima i navijaju.

"Ovo nisu djeca iz naše ulice, nikoga od njih ne poznaju stanari. Dođu ovdje svaki dan i noć, skakali su po automobilima i oštećivali ih. Također udarili su jednu djevojčicu biciklom, policija je u više navrata izlazila na teren. Djeca im kažu da su navodno iz Soline, pa zatim sa Slatine, a nekada kažu da su sa Irca.

Ovaj snimak je samo mali dio svega čemu skoro svakodnevno svjedočimo, tužno je ovo gledati, ovo su djeca uzrasta između 10 i 12 godina, znaju li njihovi roditelji uopšte gdje se kreću, šta rade, dosta je tu i djevojčica, gledaju kako se njihovi drugari tuku, smješkaju se, navijaju i snimaju mobitelima sve to. Zaista jako tužan prizor, pretužan…”, rekao je za Tuzlanski.ba stanar obližnje zgrade koji je ustupio snimljeni video.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)