Brutalan video iz bh. grada: Dječaci se tuku - ostali snimaju i navijaju

6
Radiosarajevo.ba
Brutalan video iz bh. grada: Dječaci se tuku - ostali snimaju i navijaju
Foto: Tuzlanski.ba / Tučnjava u Tuzli

Snimak iz Tuzle na kojem se vide dvojica maloljetnika kako se tuku, dok ostatak prisutnih, također maloljetnika, posmatra i navija, vrlo brzo je obišao društvene mreže.

Video je snimljen 23. augusta u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli, a zamagljen je jer se radi o maloljetnicima.

Dok se dvojica dječaka tuku, ostali dječaci i djevojčice gledaju, snimaju mobitelima i navijaju.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

"Ovo nisu djeca iz naše ulice, nikoga od njih ne poznaju stanari. Dođu ovdje svaki dan i noć, skakali su po automobilima i oštećivali ih. Također udarili su jednu djevojčicu biciklom, policija je u više navrata izlazila na teren. Djeca im kažu da su navodno iz Soline, pa zatim sa Slatine, a nekada kažu da su sa Irca.

Ovaj snimak je samo mali dio svega čemu skoro svakodnevno svjedočimo, tužno je ovo gledati, ovo su djeca uzrasta između 10 i 12 godina, znaju li njihovi roditelji uopšte gdje se kreću, šta rade, dosta je tu i djevojčica, gledaju kako se njihovi drugari tuku, smješkaju se, navijaju i snimaju mobitelima sve to. Zaista jako tužan prizor, pretužan…”, rekao je za Tuzlanski.ba stanar obližnje zgrade koji je ustupio snimljeni video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije