Bingo ponovo na meti - Oružana pljačka u Mostaru!

Fena
Bingo ponovo na meti - Oružana pljačka u Mostaru!
Arhiv / Ilustracija
Jedna je osoba privedena nakon sinoćnje oružane pljačke u trgovačkom centru Bingo u mostarskom naselju Centar 2 – izjavio je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Kako je naveo, priveden je B.M., vlasnik vozila marke Škoda koje je pronađeno napušteno u Sjevernom logoru, na području gdje su razbojnici nakon pljačke pobjegli.

"B.M je priveden u svojstvu osumnjičenika, a za ostalom dvojicom još se traga", kazao je Marić, dodavši kako još nije utvrđen iznos otuđenog novca.

Oružana pljačka dogodila se sinoć oko 21 sat. Pljačkaši su bili naoružani pištoljem i automatskom puškom i nakon razbojništva pobjegli su u pravcu Sjevernog logora. Policija je odmah krenula u potjeru te blokirala cijelo navedeno područje.

Trgovački centar Bingo u Centru 2 bio je na meti lopova i u augustu ove godine. Tada su četvorica naoružanih razbojnika usred dana opljačkali zaštitare na platou tržnog centra Bingo i uzeli torbu s novcem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije