Benjamina Karić: Postavljam sada vrlo jasno pitanje, gdje su sve ove godine upravitelji zgrada?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oki

Upravitelji zgrada imaju odlican biznis, nista nije u njihovoj nadleznosti osim uspostavljanja racuna za svoj nerad!

Dff

NAJVECI NERADNICIA UZIMAJU LOVU

Grad Sarajevo

Gospođo Karić. Vi samo pricate o uzem gradskom jezgru a grad Sarajevo cine 4 opštine. Prosetajte malo onako rekreativno pjeske ili na biciklu u Novi Grad u Saraj Polje dio Dobrinje Alipašino Polje i jos niz naselja gdje nikad nisu sanirane ratne štete a neko je dobio silne donacije za sanaciju. Ratne štete ne mogu sanirati sami građani. Dovoljno je da pogledate fasade nebodera kod Fahdove đamije. Jedan dio je sanirao privatnik donacijom jer nije mogao gledati toliku razliku sjaja i bijede. Pogledajte i zgrade u Saraj Polju što su bile okrenute prema kasarni u Nedzarićima. Kao trapist sir.To treba sanirati kanton u saradnji sa gradom i općinama.

Ralle

Da manje gospođa rođ.Londrc , hoda po svijetu, bilo bi para i za fasade. Ali ova frljava spodoba voli hodati o gradskom trošku.

Juhu, hu,

To frljavo-glavata Londrc Karić

user1651184878

Gospođo Karić. Vi samo pricate o uzem gradskom jezgru a grad Sarajevo cine 4 opštine. Prosetajte malo onako rekreativno pjeske ili na biciklu u Novi Grad u Saraj Polje dio Dobrinje Alipašino Polje i jos niz naselja gdje nikad nisu sanirane ratne štete a neko je dobio silne donacije za sanaciju. Ratne štete ne mogu sanirati sami građani. Dovoljno je da pogledate fasade nebodera kod Fahdove đamije. Jedan dio je sanirao privatnik donacijom jer nije mogao gledati toliku razliku sjaja i bijede. Pogledajte i zgrade u Saraj Polju što su bile okrenute prema kasarni u Nedzarićima. Kao trapist sir.To treba sanirati kanton u saradnji sa gradom i općinama. ka Grad Sarajevo pa to je u nadleznosti ,samohvaljenog" nacelnika NOSONJE opcine N Grad. On sve zna nema mu ravna bi u cemu😄😄😄

user1651184878

Da manje gospođa rođ.Londrc , hoda po svijetu, bilo bi para i za fasade. Ali ova frljava spodoba voli hodati o gradskom trošku. ka Ralle pa sta ce novopridoslim papcima fasada njima je dogadjaj sto su vidjeli tramvaj i trolejbus a dosli iz vuko****ne gdje i ne znaju sta je gradska fasada.

Jole

Zaboli neka stvar Oki za fasade.....od kada su preuzeli upravljanje u mojoj zgradi samo su uspjeli interfon zamjeniti...a odavno su tu...

Grad i načelnica

Vrlo jasno ih postavi svojim stranačkim kolegama koji uređuju propise po kojim se isti ne postuju i način na koji se pripisuju kazne te da li su kazne adekvatne... Očito nisu jer upravitelji rade po svojim pravilima. Ovdje nema volje da se nesto dugotrajnije rijesi već vazda naki populisticki govori..

Tatar

Ne mogu da vjerujem da postavljam takvo glupo pitanje.Ako ne znaš šta se radi u tvojoj kući onda ne trebaš ni blizu ti u njoj.Jeli moguće da ste toliko nesposobni

Jadna majko

Benjamina je nadležna kad treba davati donacije, slikati se, obilaziti rusevine oko grada, bob stazu, placati dnevnice i smjestaj sportistima od prije 40 godina, praviti selfije sa Frankom i ostale gluposti ali kad padne nekome cigla u centru grada na glavu to je za nju kao da je pala u Barceloni ona nema veze s tim .. jos je cak i ljuta..

obicna zena

Sarajevo stan nema para. Zivim u austrougarskoj zgradi sa koje sve otpada. Zgrada se vodi kao " zasticeni spomenik" , nista se na fasadi ne smije dirati niti mijenjati.!!! Pisali smo pisma, dopise i jedino sto smo dobili je tabla: PAZI zgrada se obrusava. Naravno posto se nalazimo u N. Sarajevu nikada nece biti sanacije. I ako nesto ( nedaj Boze ) padne sa zgrade krivi su stanari( Koji ne smiju intervenisati) i upravitelj.

adi

na tviteru ka, i ti zrikava tuku, treba neko d apogine kako bi vlada shvatila da te firme sluze samo za pljacku naroda

adi

***

Sarajevostan.

Spavamo !!!

/ Najnovije