Banjalučka policija otkrila autora videa na kojem žena vrši nuždu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Nije autor kralju. I nije videa nego video snimka. Nisi u kafani nego pises novinarski clanak

Sarajlija

Vi novinari i portali koji ste prije objavili sve to. Svi vi imate doprinos za to sto je ne sretna zena uradila sebi.

Dama

***

Gospodin

Neka mi neko objasni kad je vršenje nužde ispred Narodnog pozorišta postalo društveno-prihvatljivo ponašanje i kakve su to generacije koje poslije opravdane kritike izvrše samoubistvo ka Dama A objasni ti nama sta je to opravdana kritika ? Narusavanje privatnog života i samim tim i psihickog stanja osobe,za vas je opravdana kritika ?

Dama

***

Gospodin

Po vama je pi.anje ispred Narodnog pozorišta opravdano i uobičajeno ponašanje??? Pi.anje u javnom prostoru i pokazivanje intimnih splovila poželjno ponašanje??? ka Dama Postoji zakon,zakonski clanovi akti,novcane kazne,sudstva tuzilastva,zatvori. Naravno da nije normalno,al nije ni normalno,da je pokojna zena,dospjela u medije i bezbrojne negativne komentare,samo zbog toga sto nije mogla iskontrolisati prirodni trenutak. Zena je majka djeteta,pa zamislite kako je medijski linč ne gativno djelovao na gospodjin privatni zivot,a na kraju i psihicko stanje koje je dovelo do ne sretnog završetka.

Gospodin

*** ka Dama Vec kad ste nadahnuto kritički inpirisani,da li vam smeta,od Narodnog Pozorišta nekih 50 metara je Most Drvenija,e tu odma ima izgradjen poslovni objekat zgrada,po projektima opstine i izvodjaca u prizemlju zgrade trebao je biti javni Wc. I kako naravno i bude u BiH,u ovom slučaju od javnog gradskog toaleta nema nista.

Dama

Postoji zakon,zakonski clanovi akti,novcane kazne,sudstva tuzilastva,zatvori. Naravno da nije normalno,al nije ni normalno,da je pokojna zena,dospjela u medije i bezbrojne negativne komentare,samo zbog toga sto nije mogla iskontrolisati prirodni trenutak. Zena je majka djeteta,pa zamislite kako je medijski linč ne gativno djelovao na gospodjin privatni zivot,a na kraju i psihicko stanje koje je dovelo do ne sretnog završetka. ka Gospodin Vi ste u potpunosti upravu, i ja sam protiv javnog medijskoga linča. Ja se samo bojim da nam društvo u stvarnom svijetu tone u letargiju i da se ne reaguje ni na loše stvari koje čine vlastita djeca, a o komšijinoj djeci da i ne govorim.

/ Najnovije