Bahatost u Sarajevu: Prikopčao se na ulični hidrant i vodom punio privatni bazen

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ispravite naslov!

Nije Bahatost-nego IME I PREZIME. Da se zna o kome je rijec.

Panzer

Taj pošteni Gradjanin ima ime sigurno se krije u lokalnom džematu kao uzorni džematlija

Sabina Šabić

Begovica mora da se plakne.

Bosanska papanijada.

Vidi nesto sta ima u svijetu, ali onda on primijeni svoje metode....

Dk.Holland

Musliman, Seljak, SDA...

Bizmark

Potrošio se čovjek skup je bazen ovolika kuća i to dajte da skupimo čovjeku da može platit vodu i da može imat još nešto da kupi sebi u ove tople dane…

Pajooo

Pa on bi i volio da mu se sazna ime i prezime da svijet zna da on ima bazen da živi na visokoj nozi a i o kom se radi. I kako da se fali ako niko nezna da ima bazen.

Hava

Potrošio se čovjek skup je bazen ovolika kuća i to dajte da skupimo čovjeku da može platit vodu i da može imat još nešto da kupi sebi u ove tople dane… ka Bizmark Da mu kupimo ruzicastog labuda na napuhavanje?

Ha ja

Pa ovo rade i ostali papci koji imaju bazene, samo je fol u tome da je ovaj uhvacen na djelu. Koliko ima onih koji nisu, boga pitaj.

Gh

Bosnje, izbjeglice iz istocne bosne, najvjerovatnije iz srebrenice jer oni danas naseljavaju vogoscu, ali mu je halal jer je iz srebrenice, jel tako danasnje sarajlije tj. sandzaklije?

ima jarana u Vodovodu

inace ne bi mogao ovo sam odraditi, nije bas da svako ima potrebnu opremu ...

Dajte ime i prezime

kao i za svakog kriminalca sto objavite!

/ Najnovije