Bahati vozač u Sarajevu želio da mu se majka i djeca sklone sa trotoara kako bi mogao proći

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mama

Nigdje policije.Ovo se dešava svakodnevno u Sarajevu.Mene i dijete zamalo nije namjerno pregazio.Kada sam obavijestila policiju, dala registarske tablice, policija je rekla "to nije ništa."

Dado

Pod hitno otvoriti viber broj u policiji na koji se mogu slati slike nepropisnog parkiranja

halo BA Katice

radi li se šta?

Ivan

U RS bi dobio kaznu za neovlašteno snimanje

Reintregacija Sarajeva 96

sljeglo se sve svasta u sarajevskim kvartovima

Šofercina

A jest i ona zauzela tri metra u širinu i jos hoda ko po jajima.

usra se druže!

Nigdje policije.Ovo se dešava svakodnevno u Sarajevu.Mene i dijete zamalo nije namjerno pregazio.Kada sam obavijestila policiju, dala registarske tablice, policija je rekla "to nije ništa." ka Mama .- Pa ne mogu oni. Treba otet od nekog 20 maraka pa kupit kifli i u autu pisat poruke na Viber. I onda kasnije pisati kazne pred kraj smjene za nepropisno parkiranje ...Ihhh...pa nema se vremena ....

MA MAMMA !!!!

Nigdje policije.Ovo se dešava svakodnevno u Sarajevu.Mene i dijete zamalo nije namjerno pregazio.Kada sam obavijestila policiju, dala registarske tablice, policija je rekla "to nije ništa." ka Mama - Ma zimgu! Ma zadimpr!!! Mammmaaaaaaaaaa ........ in the rupa govinjara najnormalnije!!! Da da ....

Adi

***

Adi

*****

Jajar

A jest i ona zauzela tri metra u širinu i jos hoda ko po jajima. ka Šofercina Vozio bih ti ja autom po jajima.

Istocna Fosna

Ono kada papak zamijeni kola za auto

deee

Nije ovo nikoga iznenadilo jer je to svakodnevna situacija u ovom dijelu grada...

dfhhg

Dovoljno je reći: bića iz džipova (kao u pjesmi Zabranjenog pušenja). Bahati, pretiču, gaze, krše sve saobraćajne propise po principu: ne može nam niko ništa!

I sta kaze ministar

Sigurno u Sarajevu?

Policija ...

... u Sa NE POSTOJI, sem u privatnom obliku. Zalimo se godinama i niko nista, vrijeme je za SMJENE u policiji. Nama treba neko ko je na ulici 24h, i ko ce raditi u korist gradjana!!!

Tata

A jel trubio?

Peace Lilly

Seljadija naselila grad

***

***

/ Najnovije