Bahati vozač na internetu se 'pohvalio' snimkom divlje vožnje na putu od Jablanice do Mostara

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Lijepe riječi su ukras!

Jes

Mislim da se više pohvalio što je caje prešišao a ne brzom vožnjom. Njemu ruke spaliti, a cajama otkaze podijeliti da mogu u Parlamantu napredovati!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

ja

a da sam ovo ja uradio odmah bi me zaustavili, HITNO istraziti ko je bio u policijskom vozilu i dati im otkaze. Policija je drug sa ovakvima

Guest

PODRŠKA DIVLJANJU Objavite redovno sva divljanja i na taj način dajte podršku jadnicima; kako akterima tako i voajerima! Pamti: sutra zbog takvog možeš ostati invalid, ti ili tvoj!

Guest

takva divljanja i odiotizam su pokazatelj da tim selja cinama zbog kojih ginu i stradaju nasa djeca, niko nista ....a nasa policija...ko da nisu seljacine sa njima uvezani..

Kazna

Odmah uruciti otkaz policajcima u autu, zakonski sankcionisati ih. Provjeriti imovinsko stanje doticnih . Visestrukog predstupnika odmah uhapsiti i ako treba koristi vatreno oruzje da mu se stavi do zanja da je igra zavrsena za njega kao i za piune oko njega.

/ Najnovije