Bačena bomba na ugostiteljski objekat na Grbavici

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Ma nije mi zbog bombe kolko je zbog placa sdfa botova, sad kad navale. Lakse bombe podnijet nego njihovu kuknjavu o sigurnosti u gradu

Han

Sigurnosna situacija u KS je bolja nego u Palestini. Katice, nije jos vrijeme za ostavku.

ja1

@han, reci slobodno da ti ne smeta katica nego da ti smeta sto nije iz sdfa

666

@han, reci slobodno da ti ne smeta katica nego da ti smeta sto nije iz sdfa ka ja1 Jesi li ti normalan?! Ozbiljno te pitam?

Ja1

Jok eto ti si normalan

Ooo

Zna li se koji objekat?

glupan

Zna li se koji objekat? ka Ooo izmedju jesenjina i onog automat kluba, ali na klixu pise novi ugostiteljski objekat, a to nije ni jedan od ta dva nego nekakav doner pored automat kluba tako da je nejasno

Fishek10

znaci pristize nam dijaspora?

666

Jok eto ti si normalan ka Ja1 Dobro. Kontam... Imamo body camere. I helikopter ćemo imati. Ostat će valjda nešto i za sendvič. Jbo li vas Vučić da vas jbo... Našli ste od koga ćete prepisivati sistem!!!

/ Najnovije