Autobus sletio u provaliju kod Jelaha, vozač se spasio iskočivši iz vozila

E. H.
Autobus sletio u provaliju kod Jelaha, vozač se spasio iskočivši iz vozila
Usljed loših uslova na cestama i snijega koji je u velikim količinama padao tokom jutarnjih sati u blizini Jelaha dogodila se saobraćajna nesreća, tokom koje je autobus sletio s ceste.

Prema informacijama koje prenosi portal Jelahba.info, autobus je sletio u provaliju, u mjestu Mrkotić kod Jelaha, a na svu sreću nije bilo povrijeđenih jer je autobus u toku nesreće bio prazan. Vozač, koji se nalazio u autobusu, uspio se spasiti od povreda tako što je iskočio netom prije slijetanja autobusa u provaliju.

Iz Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona za Radiosarajevo.ba su, pak, kazali da ova nesreća uopće nije evidentirana.

"Provjeravali smo prijave određenih građana, međutim mi nismo uspjeli doći do informacija da se ova nesreća dogodila", istaknuli su iz MUP-a ZDK-a.

Ipak, fotografija ove nesreće na društvenim mrežama izazvala je brojne reakcije, a neki očevici potvrdili su da se nesreća ipak dogodila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije