Audijem teško povrijedio pješaka na Vratniku

0
Radiosarajevo.ba
Audijem teško povrijedio pješaka na Vratniku
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / MUP KS / Ilustracija

Tokom četvrtka, 24. augusta, dogodila se teška saobraćajna nesreća na Vratniku, u kojoj su učestvovali vozač putničkog automobila Audi i pješak, koji je završio na KCUS-u, potvrdili su iz MUP-a KS.

"Dana 24. 8. 2023. godine u 14,30 sati, na kolovozu ulice Vratnik Mejdan, područje općine Stari Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka Dž. P., rođen 1958. godine, nastanjen u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila Audi, kojim je upravljao A. K., rođen 1972. godine, nastanjen u Sarajevu", naveli su iz MUP-a KS.

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je 65-godišnjak, a ljekarska pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije