Atik džamija u Fojnici: Ukraden najstariji rukom pisani Kur'an u BiH!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lola

Bruka i sramota. Ko je smio svojim prljavim rukama da dotakne Svetu knjigu. Tako stara knjiga treba da se cuva u posebnim uslovima temperature zraka, vlage i jos mmogo toga.

92

Ako nije rahmetli sveštenik iz Kisejaka onda je pokojni hodža iz Rudog, kojeg svakog petog četvrtka u mjesecu vidžaju kako na metli čini tavaf oko Dojče bank.

Preposivaci historije, prepisace i tu knjigu

pa nije Islamska deklaracija..

Guest

Da bog da se ruke osusile onome, ko je ukrao. A u drugu ruku, zasto se tako vrijedna stvar ostavlja tako pristupacno. Tako nesto treba zakljucati. Kakva su vremena dosla, gubi se sav vjernicki respekt od svega. Tesko se onom, ko se na takav nacin ogrijesi.

Zoma

To su ukrali oni fojnički pratri što su ih alijini bojovnici smaknuli a ubojice rahmetli alija pomilovao i nagradio za zlodjelo

Duduk

Čuj ti Lola ovih likova 92 i ostalih jesu duhoviti i provale aa baš su smiješni. Mnogima treba dobra stručna pomoć

Duduk

Lola u pravu si ovo je teška sramota

Gost

Fra Mirko Majdančić "posudio" da pročita pa će vratiti. Ionako ne čita Bibliju.

/ Najnovije