Armin Berberović predat u Tužilaštvo Kantona Sarajevo

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

E sada treba provjeriti ko je sve omogucio da ovaj divlja po ulicama nakon velikog broja kazni zbog voznje bez dozvole i svi ti trebaju da snose krivicnu odgovornost. Dosta je vise zivkanja i sredjivanja "preko veze", a u cijelom kolu od portira u opstini do glavnog drzavnog tuzioca mahom uvezani olos.

Gh

Sad se fino sda bosnje skupite pa opet ispred ohr na antihrvatske proteste, mora da je opet smit kriv. Ali za ovo necete protestovati. Koliko je ljudi na ulicama beograda nakon onog masakra u skoli, a bosnje sute na ovo kao i na ubistvo studentica prije 7 godina u tom istom sarajlabadu. Jesu li dodik i covic krivi?

333

Hajde Gh, razguli. Naravno da jesu, jer su u vrhu ovog horora od sistema. Nije slucajno da se uzasi desavaju u cijeloj BiH na isti nacin. Ko je protestvovao kod tebe kada je slavljeni ratni zlocinac, poslijeratni krimos, namlatio svoju zenu skoro do smrti, kao i punca? Te price, svi vi uhljupi raznih boja i oblika, denominacija i ostalih budalastina, mozete ubuduce da okacite na ofinger. To vise nikog, ali nikog (osim vasih jarana jednakog primitivnog i zaostalog svjetonazora) ne zanima. A kada vas sviju saberemo na kamaru, bojim se da cete spoznati da ste manjina.

/ Najnovije