Armin Berberović: Nisam kriv za nesreću u kojoj su poginule dvije mlade doktorice

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Pa ko je kriv? Auto je krivo? Ja krmka *ebo on sve svoje mrtvo i živo

Fuj

Ne bi ti ni plastičnu barbiku provozao u tom skupom autu, da ti nije para i babe i babinih. Ružan si, glup si, loš vozač, loša fizička forma, bezobrazan si... da ne idemo dalje. I kriv si, naravno. I tvoji roditelji su posredno krivi.

Peti sekretar SKOJa

E svašta! Voziš pijan, nadrogiran i bijesno auto bez vozač je i hladno izjaviš da nisi kriv. Gdje nam je otišla pamet? Dvije mlade doktorice izgubiše život zahvaljujući ovoj spodobi u ljudskom obliku i šta sad? Oj Tito da je one države i vlasti ti bi bio negdje na kopanju i trunuo u zatvoru do kraja života!

Ask

Pa sta se može ocekivat od vepra.

Slavenski jug

Ovo je samo nastavak zadnjega rata- drugim sredstvima! U tome ratu, iskonstruiranom i insceniranom- a istodobno bratoubilačkom, kanibalskom i suicidalnom za sve!- bogati su iz naci-stranaka dali volove a sirotinja sinove. Danas su sinovi, unuci, praunuci Tuđmana, Izetbegovića, Miloševića, Karadžića, Čovića te bezbrojnih lokalnih knezova i knjazova, aga i begova, kumova i šerifa novi naraštaj gospodara života i smrti. A pogledajte te trogloditske njuške očeva, sinova, unuka i praunuka- zapravo grdobina izvan ljudske zoologije- i bit će vam jasno zašto je budućnost od Vardara pa do Triglava zauvijek izgubljena!

titi

Stid i cast su umrle davno na ovim prostorima

123

Oko za oko, zub za zub

ado

metak marka

JustChillin

doživotna robija za ***

pa ciji je ovaj ?

ko su mu roditelji? Niko to ne govori..

Realno

***. Dajte ljudi organizute se nadjite ga i objesite za ulicnu rasvjetu

/ Najnovije