Akcija "Klaster": SIPA pretresa još jedan fakultet u BiH zbog lažnih diploma

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dipl.dipr.mag. menađment i evropska kretanja dr.

Super. Ostaće samo lazne diplome iz susjedstva N.Pazara, Beograda, Splita Zagreba, Prijepolja , Novog Sada, Bijelog Polja, Podgorice itd...

Tatar

Dobro a šta nakon pretresa tu se priča završava.Ako nema sankcija što uopšte nešto radite,što postojite. Da bi uzimali plate.

Džaba sve

Poslije toliko godina dobijanja diploma na privatnim fakultetima na koje se ne mora ni otići, a dobije se dioloma i zaposli na državne jasle. Stanje je metastaziralo i niko to ne popravi. Ti sa takvim diplomama vode državu, državne firme, zdravstvene i školske ustanove i tako redom. A kompletnom stanju su kumovali profesori sa državnih fakulteta koji su na tim privatnim fakultetima radili na tezgu. Na državnim su obarali studente i trenirali strogoću, da bi na privatnim fakultetima za pare djelili ocjene i potpisivali diplome studentima koji nikad nisu došli ni na jedno jedino predavanje. Sad se svi prave ludi. Njihovi "studenti" uništiše ovu zemlju.

/ Najnovije