Akcija bh. policije: Uhapšen zbog komentara na Facebooku

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakvi su ovo debili od policije tog portala katastrofa u genocidnom entitetu strahovlada na kojo bi pozavidio i njemacki ss iz svoga doba

Lijepe riječi su ukras!

.......

Db

OVDJE LJILJAN PRIJETI SVAKODNEVNO I VRIJEĐA NA RASNOJ I NACIONALNOJ OSNOVI.SIPA DA GA POSJETI POD HITNO!!!!

Zina

OVDJE LJILJAN PRIJETI SVAKODNEVNO I VRIJEĐA NA RASNOJ I NACIONALNOJ OSNOVI.SIPA DA GA POSJETI POD HITNO!!!! ka Db Kad napisem nesto istinito, ovi ass holes mi odgovore spomenuli dte link. Nidje veze. Samo smece od tog nazovi ljiljana moze pisati sta hoce. Ali nicija nije do zore gorila.

@koel

Kakvi su ovo debili od policije tog portala katastrofa u genocidnom entitetu strahovlada na kojo bi pozavidio i njemacki ss iz svoga doba ka Koel Zato ti ovde iznosis mrznju prema srbima, znas da bi na facebooku isto ovako zavrsio, mali dzamijski misu.

/ Najnovije