Ago B. životinje u komšiluku zlostavljao deset godina

Radiosarajevo.ba
Ago B. životinje u komšiluku zlostavljao deset godina
Nakon otkrića stravičnog slučaja sodomije u tešanjskom selu Mekiš, kada je policiji prijavljen Ago B., kojeg je Halima Spahić zatekla u njenoj štali kako seksualno zlostavlja kravu, još šest porodica prijavilo je osumnjičenoga policiji.

Osumnjičeni je zlostavljao životinje Miloša Jovića, Izeta Karapandžića, Murisa Jabandžića, Nurije Spahića i Ekrema Brke te Zehre Ahmetović, koja je iz ovih razloga morala ubiti čak dvije krave, piše Avaz.ba.

Mještani su čak ispričali da se o morbidnim djelima Age B. govori više od deset godina. O Aginoj nastranosti otvoreno je pričao i njegov bratić Jasmin.

"Jeste da mi je Ago amidža, ali ja otvoreno i javno govorim da on ove morbidne stvari radi više od deset godina. Kada za mene važi zakon, trebao bi važiti i za njega", kazao je Jasmin.

Mještani Mekiša, nakon što je stravična priča obznanjena, sada strahuju da im se Ago B. ne počne svetiti i napadati ih. On je nakon prijave saslušan u policiji, nakon čega je pušten na slobodu.  

"Policijski inspektori Odjela kriminalističke policije PU Tešanj, nakon prijave od jedne porodice u Mekišu, priveli su osobu inicijala A. B. iz Tešnja. Nad njim je izvršena kriminalistička obrada i on je pušten kući. Osoba, dakle, nije u pritvoru, a o svemu će odlučivati postupajući tužilac ZDK", rečeno je  iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije