Zvizdić traži od Novalića matematički precizne odgovore na ova konkretna pitanja

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I ovaj Zvizdić pukao

Čim je pao na Konjakovićeve jasle. ***! Bori se ***, pusti naš narod ***.

Mi

Ima i projekat brza cesta do Goražda, stao projekat kao i ostali.

Flaster

Vidi ovoga hahaha,što bi njegovi sunarodnjaci iz gacka rekli pao sa konja na magare.Pa uspostavi prvo pravilnu retoriku u svojim nipovskim redovima.Mada ćeš teško šta postići,tvoji pačići kad izađu na face opet će samo ispuštati kva kva kva.

Bolje bi bilo da si trazio da se kriminalac brani iz zatvira!

.

Bosanac

SDA su najveci LOPOVI i IZDAJNICI sa baketom na celu sve nepismeni a podobni bakiru fuj

***

NiP očigledno lajkove pucaju samo ***... Koga god znam nije za njih... A vala nismo Indija da nas ima milijarde... Sarajevo je mahala.

BBB

Ne rise Zvizdiću. Do jučer si bio u vladai skupa sa Novalićem i nisi ništa radio plus vjetro i hidroelektrane nisu nabavka par trolejbusa u KS iz Bjelorusije, a budžet KS je trećina bidžeta Federacije. Koje ste prioritete uradili u KS da bi gražanima bilo bolje. Nula eto koliko !

Dado

Ti ga pitas moj ublehasu,a zadnju godinu si cumurao pod Bakirovim skutama ( a sve je tebi i tvojoj rodbini Camparama,Logama, Vukoticima koji ste dosli iz dijaspora),a kod Dinokira trgova i od Bakira donosio inf kako da mu ga dublje zavuces. Campara za ministra dok je u SDA a onda kod Dinokija,braco Campara tuzilac( tri dana sa pravosudnim i postade tuzilac ) doja predmet Memic a svi Memici kod Dinokija. Gatacke guje ugusile SDA ,ugusit ce i Dinokija. Ali svi su se snasli ,Dubai je spas.

/ Najnovije