Zvizdić: Svanuo je 10. januar, dan otrežnjenja poslije političkog pijanstva i kiča

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BRLjO

Samo u prosloj godini PHEDEACIJA BiH je nepovratno finansirala rs projekte rusenja BiH sa preko 700 miliona bam. I tako godinama unazad. Nedaju dokazani “prijatelji” Bosne decenijama čačnuti u tu stavku. Odmah bi Dodik pokrenuo rat na Balkanu. A to bi dalo krila Kini na Tajvanu i Rusiji na Uralu. Bosna placa cijenu svome unistenju.

Denise

Kad si napustao sda zaboravio si pamet ponijet,smijes li reci sta protiv trojke i hdz i snsd

Guest

a jesi li šta preduzeo po tom pitanju,prijava tužilaštvu i sl.ili samo konstatacija kao i obično od trojkasa

Moj ti

a jesi li šta preduzeo po tom pitanju,prijava tužilaštvu i sl.ili samo konstatacija kao i obično od trojkasa ka Guest Zato ste vi iz SDA ažurni. Trideset godina ništa ali zato kada ste pali sa vlasti, odjednom ekspeditivnost, tužbe, principi i stav. Ustvari, plačete ko...

011

Због Алије Бошњаци немају ни ентитет, ни јединствену Босну, него заједницу кантона на 25 одсто БиХ Zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 25% BiH. Mozete vi ignorisati ovu cinjenicu, ali Alija je kriv za sve sto vas je snaslo od 92g. Ovaj islamizirani Hrvat jos da shvati da zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 25% BiH. U isto vrijeme, Miletovih je 49% BiH. Mozete vi ignorisati ovu cinjenicu, ali Alija je kriv za sve sto vas je snaslo od 92g.

Gost_Radio_Sarajeva

A gde je bila poznata cura u belom?

/ Najnovije