Zvizdić: Siguran sam da će SAD imati još aktivniju ulogu u BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Raško

Glupo je sada davati bilo kakve izjave i oslanjati se na izbore u drugoj državi kao da će nam to riješiti sve naše probleme. Uvijek je bila ona narodna ,, uzdaj se u se'' i u svoje kljuse''. Problem je što vidite narod kao kljuse . Gospodo radite . prošlo je 25 godina a mi smo na nuli.

Mrgud

dokle duboko mozete da se uvlacite u nadi da ce vam ovaj djuturum pomoci u ukidanju Republike Srpske? mislite da ce vas NATO spasiti od raspada trule drzave? u NATO moze FBiH, pa bujrum.

*

dokle duboko mozete da se uvlacite u nadi da ce vam ovaj djuturum pomoci u ukidanju Republike Srpske? mislite da ce vas NATO spasiti od raspada trule drzave? u NATO moze FBiH, pa bujrum. ka Mrgud E moj glupane teški. Zato nam i jeste tako što jedan dio stanovnika ove zemlje razmišlja tako retardirano. A uostalom, svu tvoju inteligenciju i informisanost samo tvoje komentarisanje ovdje i pokazuje. Ući će BiH u NATO, itekako, kao da će bolan neko tebe ili mene pita za šta debilu plitki. Ući će Bosna I u NATO I u EU, kad to bude trebalo i kad to odrede oni koji su sve ovo i započeli, a I ti I ja možemo samo borbene pjevat. Isto ko što mogu borbene pjevati i ovi šatro “viđe naroda” i “lideri”. Upravo zbog takvih režimskih glupaka i ovaj rat je ovdje bio, zbog takvih degenerika koji su svoja stanovišta stavili ispod stavova lopova koji se zovu političarima i njihovih nasljednika danas. Koj abolan Republika Srpska, šta je ona? Država? Naseobina? Znaš li ti uopšte šta znači riječ ENTITET? Ima li entitet svoju valutu, svoj pasoš, svoj eišta što ga čini državom ili suverenom jedinicom? Nema. Jer, bosanskohercegovački ENTITET Republika Srpska je administrativna jedinica države Bosne i Hercegovine. I taj isti entitet će biti pitan za nešto? Ili TI? Ili ja? Ili bilo ko? Kakve je god trula i pogana ta država BiH, ona je država, za razliku od tog ENTITETA. Naravno da Bidren neće riješiti niti rješavati ništa ovdje, ali Biden i njegova administracija znaju ko je ko ovdje, a to je jedino važno. To je bilo važno i u Daytonu, i u bombardovanju položaja VRS-a, i u bombardovanju Beograda. Jer, da nije tih stvari bilo, ovdje ratovi nikad ne bi prestali. To cijeli svijet zna i znaće, koliko god vi umirali da svojim lažima prikažete to drugačijim. Niko I neće da ukine ti tvoju fol republiku Srpsku, ali se ona ne treba zvati Republikom, samo da ne bi bunila ljude više. Ništa više. A sad, kad više nema JNA, kad Vučić i Srbija više ne mogu prnut s ove strane Drine, i kad Bidenova administracija, ako bude potrebno, ukine embargo na naoružavanje Bosne i Hercegovine, onda će se pitanje ravnoteže snaga ponovno postaviti ovdje ali na pravi način. Pa Bujrum komšije, napadnite opet. A ko će i kad u NATO, to se pita i tebe i mene i Dodika i Bakira i Čovića koliko se pita vrane na granama da znaš jarane.

Mrgud

* - nije vas muslimane u BiH niko napao. Vas Alija je odlucio na neustavnom referndumu da se otcjepi od Ex Yu. na tom referndumu nisu izasli Srbi jer su znali sta ih ceka ako im vecina (vi muslimani) budete krojili sudbinu. da su Srbi bili u pravu pokazuje i Sejdo Komsic kojeg vi muslimani evo vec treci put birate kao hrvatskog predstavnika u predsjednistvu BiH. tu mantru o agresiji i genocidu okacite macku o rep. Alija je zrtvovao 5000 muslimana u Srebrenici za americko bombardovanje Srba. zbog njegove lose taktike, konacan rezultat je 49% : 23%.

/ Najnovije