Zvizdić razgovarao sa Pahorom o Ukrajini i BiH, usaglasili se u jednom

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opasna zamka BiH iz Hrvatske

Istupom premijera Plenkovica R Hrvatska daje sebi za pravo da tumaci ustav BiH na nacin: drzavni SUVERENITET BiH DIJELI NA SUVERENITET KONTITUTIVNIH NARODA!! To implicira da je BiH “sastavljena drzavna zajednica”. Takav koncept vodi pravu na samopredjeljenje “suverenih naroda” i raspad drzave. Gdje je VP Shmit? On je tumac Ustava. Zasto ne predoci fakte europljanima mjesto da ih Hrvatska zarazno truje. @ BiH nije drzava vise nacija tako da suverenitet politickih “naroda” otpada. Nisu politicki narodi konstituisali BiH. Postojala je mnogo prije njih. @ Politicki Srbi i Hrvati u BiH poticu od nacija drzave Kraljevine SHS/kasnijeSFRJ, kojih odavno nema. @ Politicki narodi u BiH nisu nacije ni narodi drzava Srbije, Hrvatske, Turske. Nisu njihova dijaspora. O tome je VP Valentin Insko upoznao predstavnike drzave Hrvatske. @Nemaju Srbija i Hrvatska nikakva medjunarodna prava skrbi nad narodom BiH, koji nije ni njihova nacionalna manjina u BiH, bez njene saglasnosti! @U suprotnom provode agresiju na suverenitet i integritet BiH.

Da se zna!

Bosanski politicari moraju u EU, SAD, Australiji razbijati lobisticke lazi i spinove Hrvatske i Srbije.

Boom

>>Istupom premijera Plenkovica R Hrvatska daje sebi za pravo da tumaci ustav BiH na nacin: drzavni SUVERENITET BiH DIJELI NA SUVERENITET KONTITUTIVNIH NARODA!! To implicira da je BiH “sastavljena drzavna zajednica”. Takav koncept vodi pravu na samopredjeljenje “suverenih naroda” i raspad drzave. Gdje je VP Shmit? On je tumac Ustava. Zasto ne predoci fakte europljanima mjesto da ih Hrvatska zarazno truje. @ BiH nije drzava vise nacija tako da suverenitet politickih “naroda” otpada. Nisu politicki narodi konstituisali BiH. Postojala je mnogo prije njih. @ Politicki Srbi i Hrvati u BiH poticu od nacija drzave Kraljevine SHS/kasnijeSFRJ, kojih odavno nema. @ Politicki narodi u BiH nisu nacije ni narodi drzava Srbije, Hrvatske, Turske. Nisu njihova dijaspora. O tome je VP Valentin Insko upoznao predstavnike drzave Hrvatske. @Nemaju Srbija i Hrvatska nikakva medjunarodna prava skrbi nad narodom BiH, koji nije ni njihova nacionalna manjina u BiH, bez njene saglasnosti! @U suprotnom provode agresiju na suverenitet i integritet BiH. ka Opasna zamka BiH iz Hrvatske<< Znate li kad neko ima ogranično razmišljanje i kao kad konju stave oglav i piše o nečemu koje nema veze sa ovom temom

/ Najnovije