Zvizdić predložio da se zatvorom kažnjava omalovažavanje BiH i njenih simbola

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Konačno nešto pametno i od ovog emisara!!

King

Ja bi uveo i godinu za isticanje STRANE zastave

Mile

Možeš mislit da će se usvojit.

"Doktor" Čega ba???

Bakirov golub pismonoša bi najradije da cijelo stanovništvo doživi kakvu masovnu amneziju i da zaboravi ko je ustvari ON, pa da počne od nule, ono, restarta sve pa hajmo Jovo nanovo ......hahahahaha ..... heroj iz slavne minhenske .....cccc ....

Gost

I da se zatvorom kazne svi oni koji iskoristavaju ili potkradaju narod ove zemlje, oni koji u VIP salonima raznih aerodroma trose iznose jednake godisnjim penzijama, one koji su osiromasili BIH. Njih Zvizdane treba prvo zatvoriti. O cijem trosku ti putujes u privatne svrhe? Kada budes besprijekoran tada imas pravo kritikovati, a do tada suti.

Damianusdarcus

Nije loš prijedlog... jeste da je populistički... ali čista 10 za ideju!

Blue

Denis Zvizdic, covjek koji je decenijama imao jednu od celnih funkcija u stranci koja je poharala sve sto je stigla. Kompletno rukovodstvo stranke je zasluzio robiju, a to sto si promijenio dres uopste ne znaci da cemo odustati od tvoje odgovornosti!!

dP

Ugled države se stvara godinama a ne silom. Ugled se stvara provođenjem zakona a ne kažnjavanje sirotinje. Hoćeš da uvedeš neku diktaturu ili mini šerijat u državu ? Ne može.

071

Meni bi bio puno bitniji specijalni zakon o sprječavanju korupcije, kao i specijalno tužilaštvo kog bi čuvala divizija. Odjednom ne bi bilo više nikoga da bilo šta omalovažava.

Cuj

A kazu Tito bio diktator.

/ Najnovije