Zvizdić poručio Krišto: BiH nije "državna zajednica" niti su entiteti "države"!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Zato opet Željko Komsic

B i H ne postoji

to je zajednica 2 Drzave i 3 RAVNOPRANA Narod aa ne ba H linkskja >Dzamahirija

Haha

Ako mogu muslimani negirati Ustav tzv BiH govoreći da ne postoje konstitutivni narodi, onda možemo i mi govoriti da tzv BiH više nije država. Idemo polako prema kraju ove naše “federalne priče”. Muslimani inzistirali, tko smo mi da im ne udovoljimo?

Ccc

Ako mogu muslimani negirati Ustav tzv BiH govoreći da ne postoje konstitutivni narodi, onda možemo i mi govoriti da tzv BiH više nije država. Idemo polako prema kraju ove naše “federalne priče”. Muslimani inzistirali, tko smo mi da im ne udovoljimo? ka Haha Ako je bog stvorio covjeka na svoju priliku, ja jada i boga kad covjek pogleda tebe.

Ccc

***

Alf

to je zajednica 2 Drzave i 3 RAVNOPRANA Narod aa ne ba H linkskja >Dzamahirija ka B i H ne postoji To je drava uredjena kako jeste. Kada to uredjenje nestane vraca se republika a ti ze pakujes na traktor. Jedan narod nije rusio crkve druga sva jesu sve dzamije. Jedan je napravio 1 posto zlocina druga dva 99. Kod ovog sa 1 posto pocinioci su hapseni kod druga dva nagradjivani. Sta dalje fashisto da kazem pleme ti *****

Srbija

Insistira na pojasnjenju.. Bosna jeste zajednica 3 drzave...srpske, hrvatske i muslimanske

Bosanac

***

Laprdare

Moze stakor milanovic i njegovi covic,kristo,cavara i ostali laprdat sto god hoce,ali sad ce 02/10 vidjet koliko ce Komsic dobit glasova,a koliko fasisticka stranka hns/hdz.

Zgembo Zgurdum

Sve teče, sve se mjenja osim hrvatskoga člana Predsjedništva jedine nam domovine, Bosne i Hercegovine. Gospodina Željka Komšića. Lažem, mjenja se i broj glasova... Ovaj put minimum je 450 000 za ŽK!

#

Katolicima iz BiH u posljednje vrijeme kao da sam Milorad Dodik pise tekstove za clanove HNS_a. koje govore kasnije na ovakvim i sl. skupovima. Rekla je ona i da se Katolici nisu borili za ovakvu BiH !! To je jedino rekla sto ima smisla, jer svi znamo za kavu su se oni BiH borili a zna i Boga mi i Hag i mnoge Haske presude za zlocine pocinjene u UZP. Cilj Katolika je bio HB, a ne BiH, i talj cilj je i danas na snazi, mozda vise nego ikad. Ali imamo mi jedan dobar lijek protiv vase zajednicke akcije a taj lijek se zove #Jedan #Jedini #Jedinstveni #Zelko Komsic, + #Zlatni Ljiljan !!

Mostar

Kad se podje raspadati vidit ces da su savovi jasno iscrtani

/ Najnovije