Zvizdić pojasnio Dodiku gdje je pogriješio

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Preporuka

Migracije i drugi problemi će trajati minimalno narednih 50-ak godina, i po prvoj verziji starog racionalnog prijedloga Janeza Janše (objavljenog u časosopisu Mladina prije više od 30 godina), Slovenija, Hrvatska i BiH treba da oforme u prvoj aproksimaciji jednu zajedničku državu. U tom smislu, za početak, Unsko-sanski kanton treba prema privremenoj kategoriji (manjem entitetu) da podigne ogradu po uzoru na Mađarsku i veoma je bitno da to podrže sve stranke sa sjedištem u FBiH, Sloveniji i Hrvatskoj. A šupljiranja o narodima i nacijama su obična glupost, jer sve zamlje na Balkanu su sa praktične tačke gledišta multikonfesionalne. Osnovni problem nisu narodi već tvorevina Tariguzija (tzv.srbija) na čelu sa svetosavskim kadrovima i njihovim saučesnicima iz političkog Beograda.

Podsjetnik

Bezbjednost rada postrojenja Krško u potpunosti opravdava to da oklopne i ostale NATO formacije iz Slovenije zaštite unsko-sanski kanton od malignih utjecaja iz privremene kategorije.

Oprez

Nevidljiva kvantno anihilacijska oružja nisu više samo teorija. Zapitajte se primijerice efekat kad se automobil naizgled samostalno zapali. Mislite li da je to baš uvijek samo "krntijska slučajnost ? Nije li Vam čudno kad novo vozilo plane ili se saspe samo zbog nedovoljno pritegnutog zavrtnja ?

Gradacija budala

Iz koje psihijatrijske ustanove vam ova budala piše komentare?! A još veća budala mu ovo objavljuje! A najveće budale lajkuju!

S

Dodik nigdje nije pogrijesio, dodik vas upozorava po ko zna koji put da dodjete pameti dok jos mozete spasiti bih od vas samih, ali ako i dalje nastavite autodestruktivno srljati u propast i prijetiti ukidanjem republike srpske i nazivati je genocidnom, onda cemo biti prinudjeni da se odvojima od pacijenata kao sto ste vi i kad bude vrijeme za to. I karadzic vas je upozoravao, ali vi niste slusali, bas nista niste naucili.

/ Najnovije