Zvizdić obrazložio Dodikovu igru kroz šest tačaka

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivica

Točno svaka ti je na mjestu,pa i po cijenu rata treba toj međunarodnoj bandi kazat da odje...Ako nam majke,žene i djeca trebaju plakat nek placu ali će plakat i njima.

Taktika i igra skoro 30 godina,

uvijek optuzuj druge (Covic, Dodik) za svoj kriminal, korupciju, nepotizam i zrtvovanje sopstvenog naroda. Zar se zaista neko zeli zrtvovati za Bakira, Sebiju, Zvizdica, Novalica, Dzaferovica, Turkovic, Osmicu, Zeljka Komsica, Zahiragica, Genjca i slicne? Ne vjerujem da ima iko u BiH, dijaspora je tu na rijecima i sakrivena, ko ce uzeti pusku u ruke i braniti ove “svetinje” SDA

N

Zidovi imaju rjesenje za ovakav problem.

dP

Po toj analizi treba otjerati strance da mu više ne ispunjavaju želje. Ako sam dobro shvatio. ;)

Guest

Giest Nema se sta otkrivati MZ. Oni su se kao trecerazredni putnici u BiH otkrili da ih je Dodik kupio. Treba se ustati i gradjane povesti da se MZ ponasa po Daytonu- Ustavu. Prozvati javno od Sattlera do Palmera pa dalje.

kikirez

Ne volim ovoga i njegovu stranku,ali je u ovom slucaju sve dobro rekao.

Moja malenkost

Islamizirani Hrvat pokusava skrenuti paznju na sebe. Eto niko drugi nije prokuzio Dodika osim njega. Mozda bi pomogao narodima u BiH da priznas samom sebi da je vasih 23% BiH (tzv fildzan drzava), a ne cijela BiH. Zbog ignorisanja te cinjenice, od potpisivanja Dejtona stalno iz jedne krize ulazimo u drugu krizu.

Kuronja

Jel ovo onaj bakirov emisar??

Black

Truhli??? Fuj, primitivac nepismeni. Kada ces odgovarati za decenije pljacke i zla koje nam je donijela tvoja kriminalna SDA?? Mislis da cemo zaboraviti?

/ Najnovije