Zvizdić o sramotnom pismu parlamentaraca iz RS-a: 'U laži su kratke noge'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DoDICKgenocidas

Ne treba moj Zvizgonja zanemariti milione koje trose za lobiranje kao ni zatupljenost USA kongresmena...dokaz je Palestina...ali ti opet kako hoces

O njima...

... sve znamo, niko ne treba da nam "prevodi". Ali ti, ti dolazis iz stranke koja nas je zavila u crno i pricas nesto?? Necemo zaboraviti...nikad!!!

Satko

***

nasvasta

Samo tužba za širenje nacionalne i vjerske mržnje.

Vidim da si protiv HAMAS-a i vehabija

***

Zbor

***

Zbor

***

***

***

Tako je

Srbi su pucali po Američkoj ambasadi

To je dijasporska škola

***

011

Ovaj islamizirani Hrvat jos da shvati da zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 25% BiH. U isto vrijeme, Miletovih je 49% BiH. Mozete vi ignorisati ovu cinjenicu, ali Alija je kriv za sve sto vas je snaslo od 92g.

***

***

Bosanac

***

Boske

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan:Promijeni pristup u narativu

Ovako, delete

FgF

***

/ Najnovije