Zvizdić o Čamparinoj ostavci: Treba ga zadržati u SDA, ponosan sam što mi je rođak

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ima još zdravih snaga u SDA borite se protiv nepotizma i lažni diploma možda će ćestiti roditelji sa školovanom omladinom takvoj borbi dati šansu ali mora biti vidljivo niko više nevjeruje na rijeć.

Faris

Pa pa paranoja. Doviđenja lepa moja. Ode Čamoara u većna lovišta ne spasi ga ni Zvizda zvani . ..IZDA

Ekonomista

Sklanjate onog Suljagica iz medija. Svojom zapaljivom retorikom i mrznjom prema Srbima nece nista dobro donjeti ovoj zemlji.

brod

Imas pravo, kad vec brod tone, treba da potonete zajedno...

Zemljak

Ovaj vas Ramic, em nije jos naucio engleski, em falsifikuje potpise u Kanadi. Bas me zanima sta je sljedece na redu iz bosanske SDA kuhinje? http://sveosrpskoj.com/komentari/istorijski-projekat-srebrenica-bosnjaci-se-raduju-savetodavnom-misljenju-msp-koje-nikada-nece-biti-doneto/

NisamGlup

Denis,Aljosa,Dubravko? Dali su oni uopste Muslimi?! Koga oni foliraju? Mene ne!

/ Najnovije