Zvizdić: U Janšinom "non-paperu" odjekuje duh SANU-a

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Ovom žvrljotinom odjekuje šiptarski duh. Srbi u BiH imaju zadovoljavajuću poziciju i odumiranje BIH kao neprirodne forme je pitanje vremena i nije stvar koju treba požurivati. Teza o zameni RS za Kosovo je CIA šiptarski nebuloza.

robot

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/144556/jesmo_li_vas_ikad_lagali_bosna_i_hercegovina_danas_zivi_memorandum_2_velikosrpsku_bibliju_koju_smo_u_slobodnoj_bosni_objavili_i_analizirali_prije_sedam_godina.html

Karijera od malih nogu, Genjacid

u državnim institucijama i na državnim jaslama Denis Zvizdić bio još i prije rata i to u Ministarstvu prostornog uređenja SR BiH. Ukoliko znamo da je rođen 1964. onda ćemo lahko izračunati da je mlađahni Gačanin još kao svježi diplomac ‘gulio’ državu. Potom je radio kao inspektor u općini Novi Grad, pa do 1993. u ratnom ‘Ministarstvu obnove izgradnje, okolice, saobraćaja i veza’, da bi 1994 g razgulio i Njemacku.

Bosniak lives matter!

Arapobosanci, po ugledu na Afroamerikance, skinite tu bagru SDA sa vlasti

Opet se "Bosanski Musliman koji mrzi Bosnjake" VB javlja...

ovako NEsto napisati...POGLEDAJ EDINE FORTO, CUDICKO,VRAZALICE,CENGICU,BARAILO kvislinzi Bosnjackog naroda..OVAKO VAM misli svaki Srbin i SVAKI HRVAT!...a oni kazu"Podjela BiH, rat, istrebljenje Bosnjaka"..sve je to"MA PUSTI BUDALU" ali kad neko iz SDA nesto akze, kada kazu da NEMA MIRNOG razlazaonda to nazivaju"ratno huskackom Bosnjackom retorikom".. o ovome slusamo ODAVNO....

Samo vi SANJAJTE-SDA ce aBd dogodine osvojiti veci broj mandata vec 92!Nismo toliko glupi i slijepi kmetu...

Arapobosanci, po ugledu na Afroamerikance, skinite tu bagru SDA sa vlasti ka Bosniak lives matter! Treba biti MOSNTRUM pa imati TOLIKU MRZNJU PREMA Bosnjacima i islamu..znaci MONSTRUM!

Simo

Grijesis Zvizdicu. Non-paper je posljedica Alijine Islamske deklaracije koju ti i Zuti pokusavate da sprovedete u dijelo i gdje ce muslimani krojiti sudbinu Srbima i Hrvatima u BiH. Da nije bilo Islamske deklaracije i Alije ne bi bilo ni non-paper-a. Normalno, sad treba uraditi spin za sve vase zablude i poraze u BiH, a optuzivanje SANU-a i Srba super prolazi kod vasih zapadnih mentora. Ali hajde da ostavimo tzv non-paper na miru. Ko zna ko ga je i kada posalo. Stvarno stanje na terenu je: 49% Republici Srpskoj, a 4 kanotna u FBiH vama muslimana. To je Alija davno potpisao, samo izgleda da to tebi, Bakiru i slicnim jos nije jasno. Tuzno!

Antivakser

Provali vas i Alen. Pokazi ovo sefu Zutom: https://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4338637/alen-islamovic-vakcinacija.html Kad kreces za Bg?

Mirko S. Kojotovski

Bosanski non-paper.......................... https://youtu.be/Dq6MfUWZgAY

Gačani se radjaju u Sarajevu?

To potvrđuju i izreke u našem narodu: “Kroz Banja Luku ne pjevaj, u Sarajevu se ne hvali bogatstvom, a u Gacku ni za živu glavu ne pravi se važan i pametan.” Nekada se pisalo “ da se Gačani rađaju sa fakultetom”, te da bi mogli formirati GANU (Gatačka akademija nauka).

Crni

Bakire, otidji i ti u zemlju pradjedova na vakcinaciju. Sta cekas?

Hugo

A u tebi pripadnice Minhenske brigade odzvanja paranoja. Dosta vise huskanja i zakuhavanja spominjanjem Srbije. Sjasite svi. Dizete nezasluzeni desetine hiljada maraka mjesecno, dok vam narod pretura po kontejnerima. Sram vas bilo.

/ Najnovije