Zvizdić: Hitno osigurati helikoptere i kanadere za gašenje požara u Hercegovini

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sram te bilo

Sta si do sada radio. U vlasti citav zivot. I do doktorata dogurao, a bio u vlasti....

Žuti

Koji je ovo demagog

Guest

Šta se praviš pametan kad znaš da iz RS a niko neće da radi već koče sve što mogu

koki

Treba Hrvatsku zamoliti za pomoć , ali toliko ste je do sada bez razloga napadali da za to nemate muda...

Guest

Guest @koki Sta pricas bljuvotine ko gradjane pita i za sta. To je politika punih djepova i stomaka sva tri lopova. Kreni se i na istok i na zapad pametnom dosta,a pristrasnom kod neuropsihologa na seanse.

Krmelije

Dok god postoji RS i cetnicka politika u Bosni napretka i dogovora nema..ta g.vna maknuti sa piliticke scene u misije rupe

Pe

Prodajte 10 pasata i i 4 audija i kupite helikopter

KLOSA

ZABOLI TEBE KAO I OSTALE POLITICKE UHLJUPI TO SU POTROSENE FORE ZVIZDIC TO TI KAO ZOVITE DOKTORA PACIJENT PODLEGO E SMRDLJIVI TORBARI I BOG SVASTA POSALJE NA OVU PLANETU

Hercegovac u Bosni

Nek ste svi objavili status na Twitteru, dali izjave, izrazili zabrinutost, ogorcenost.S tim statusima i dopisima se inace uspjesno gase pozari.

dP

Nema frke denise, šaljemo ti ih viberom.

/ Najnovije