Denis Zvizdić: Gasi se zadnji tračak nade da ću ostati u SDA

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alan Ford

Propade jos jedna Bakirova ubleha o tzv gradjanskoj BiH. Znaci, razlaz je jedini izlaz. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/putin-rusija-se-zalaze-za-postivanje-dejtona/417773 Bravo! Sto prije izadjes iz SDA, prije ce se ta stranka raspasti.

stvarno?

Dobro je da izlazis...Ipak, mi necemo zaboraviti da si bio tamo i da si tamo bio sve i svasta

SDA

odlazak jednak porodjanim ciklusom. najavljuje pucanje vodenjaka i izalaz iz p...

Hahaha

Kad ode Zvizdic ostace samo praznoglava i krezuba ekipa :))). Kod "njiha" nema razmisljanja vec samo kako poglavica kaze...

@

Davno si vec trebao otici, nije mi jasno zasto si jos uvijek u toj Organizaciji.!! A kako stvari sada stoje s Diverzantom ce ostati samo njegov nosac kisobrana i njegova zena Mozda .!!?

moke

Ostace na kraju samo Bakir, Koel i Sebija

Plat

Pa nije valjda jedan čovjek cijela stranka. Moglo se i očekivati da čim se brod zaljulja miševi bježe.Šta ste radili ovolike godine pa tek sad zaključili da nešto ne štima ili dok je kapalo bilo je dobro.

I bi pravda

Urusava se teroristicka org zvana isil, Pardon sda.

Idi

Idi i ti si iskoristio ka campara sve funkcije i sad ti nevalja stranka koja ti je sve dala,sto nisi izasao kao neovisni kandidat da izvagas svoju cijenu. Svi ste vi prokleto pohlepni.

Mrav

Idi i ti si iskoristio ka campara sve funkcije i sad ti nevalja stranka koja ti je sve dala,sto nisi izasao kao neovisni kandidat da izvagas svoju cijenu. Svi ste vi prokleto pohlepni. ka Idi znaci stranke daju sve,nije bitno znanje i rad. Ma ja sda skola.

vb

@Hugolina - E onda mi je drago :) Lijepo sanjaj ....

/ Najnovije