Zvizdić: Carla Bildta molim da više "ne daje savjete i ne pomaže BiH"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zločini državljana srbije protiv budućih generacija (narednih minimalno 1000 godina) su po svojoj prirodi interkontinentalni jonizacijski genocidi (radiocidi) protiv još nerođene djece

Evidentirano je minimalno devet interkontinentalnih radijacijsko-atomskih problema koje je uglavnom podstrekivala srbija sa svojim drzavljanima: (1)-černobilska nesreća 1986 kada su zbog ozračivanja najviše stradale Ukrajina, BelaRosa i evropska Rusija, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u američkom NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže reaktora Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata ka reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, priobalja sjevernog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba međunarodnih dalekovoda i podzemnih te podvodnih kablova (kao i tijekom 2018-e),(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se poremeti iskopavanje uranijumske rude folklandskih otoka u jugozapadnom Atlantiku.

Pedofil Bilt je dakle još i saučesnik srbije u radiocidu protiv još nerođene djece i trudnica sa plodovima u utrobi na teritoriji Švedske

Dakle Bilt je učestvovao između ostalog i u remećenju planiranja i rada švedske nuklearke "Fosmark".

Habuhabuhabu

Bildt je već poznat po svojim nestavovima. Žalost pa nije uspio da odraste u međuvremenu. Idemo dalje.

Ovako je bolje

Karla Bilta ne molim, kažem mu da nam ne daje savjete i da ne pomaže BiH.

Fun Fact

Carl Bildt je više uradio za BiH od Denisa Zvizdića

Karl

Да зна була каква је сланина, никад не би љубила Турчина Ја сам рођен ђе џамије нема, муслимане мрзим од малена Ој Туркињо, ђе су ти димије, у четника око реденика Кад подгојим Милоша и Марка, поћераћу Турке са Осмака

nemam vremena

>>Да зна була каква је сланина, никад не би љубила Турчина Ја сам рођен ђе џамије нема, муслимане мрзим од малена Ој Туркињо, ђе су ти димије, у четника око реденика Кад подгојим Милоша и Марка, поћераћу Турке са Осмака ka Karl<< Sa onim malim ide jedan mali u razred.. to skače, to divlje.. to nekulturno... ma divlje dijete.. Kaže mu ovaj prvi mali.. smiri se, šta ti je, ponašaš se ko da si srbin....

Ralle

Boli istina..a jos vise ce boliti kad skontate.da identično misle velika većina u EU..

Istina boli

Svi su nam krivi. Mi nismo krivi. U ogledalo se nismo spremni pogledati.

A-ha

Ma Denise, nemoj ga ništa moliti, trebaš mu reći da je fašistički đubre i ne dati mu da ikad više priđe Bosni. Tražiti njegovo uklanjanje i izuzeće iz svega što se tiče Bosne!!!

Wew

BRAVO GOSP. ZVIZDIC. KARL BILT JE CIJELI SVOJ MANDAT OVDJE PODREDIO RAZBIJANJU BIH, A POSTO JE NA VRIJEME OTKRIVEN, SMIJENJEN JE. TREBA OSTRO UPOZORITI I SVEDSKOG AMBASADORA NA NASTAVAK RAZBIJACKE POLITIKE OVOG PROPALOG POLITICARA I TRAZITI INTERVENCIJU I VLADE SVEDSKE.

Nikako ne mogu da skontam

Kako je g.Xvizdić završio u stranci u kojoj je sada! Velika šteta. Izgubio je biračko yijelo i vidjeće to. Ili je on baš takav gdje se sada i nalazi.

Aida Bukva

Ali Denise,ti si uradio još manje. Na vlasti si već 30 godina i pokazao si ništa. Tvoj sat vremena na Bečkom aerodromu nas je koštao 10k eur. Kad to pomnožimo sa 30 godina još ćemo mi slavitisCarla Bildta.

Bahra kadric

Dovoljno yi Bisnu ranio svojim jezikom ! Ostavi nas na miru da te vise ne upucujemo kletve!

Knez

Zvizdic je dvojac bakirov udaraju na srbe.

/ Najnovije