Zvanično: Sa turnira izbačena ekipa iz Splita čija su djeca na Ilidži skandirala 'Ubij Srbina'

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Splicani!

jknjijokopkok

Pa Jako je skup prijavljen MUP-u i Agenciji za zaštitu šta je fortin MUP i Bakirova agencija tačno radila?! Standardno pustila *****e da divljaju ;)

opet kalendar

ljudi, je li subota bila 15. januara ili 14. januara?

Selim

se u Split! Tamo su normalni!

Nema frke

Sejo ce im kupiti nove sajkace!

Kuraznost

Sta pozivate zivotinje iz srbije njihovi ocevi su vas ubijali po Sarajevuubi srbina mrs srbi iz BOSNE ka Bosanac Ako si tako kurazan onda se predstavi pod pravim imenom. Ja sam Bosanac i Hercegovac, rat proveo u Sarajevu cijelo vrijeme i to opcina Centar, ranjen u toku rata. Ne dozvoljama da neko na takav primitian nacin se obraca i siri mrznju prema bilo kome, bez obzira na naciju, vjeru, pol ili boju koze. Zato misu, tisu!

JUGOSLAVIJA

Zalosno pa to su hrvati oni vole srbe

Eroj , ola la

***

Za tzv Bosanca

Zbog genetske mrznje ni nakon skoro 30g nisi skontao da vas je Alija Zivkovic strpao u njegov mladomuslimsnki reervat (23%BiH). A onda su vam on i Bakir uradili klasicnu lobotomiju i ubjedili vas da je cijela BiH vasa - muslimanska. Mislim da su obadva Zivkovica inspiraciju dobila gledajuci Kustin Underground.

Mario

Lijepe riječi su ukras

***

***

Gdje..

...su rodjeni ovi napadaci, sramota ljudskog roda?

Za misonju

Jesi li tako i ti bio kuražan pa otišao da tražiš one koji su urinirali po džamiji? Jesi li tako bio kuražan pa otišao makar da pljuneš na maskenbal u Lukavici 9 januara? Đe si ti ranjen? Švercujući humanitarnu? Mišu ka Eroj , ola la ****

za eroja, erojčinu

Prvo se obrazuj jer si nepismen. Za osobe kao sto si ti ovaj rat je brat, a za mene je bio rat. Gdje si ti bio misonja u toku rata? Ja sam bio na Jevrejskom groblju a kasnije Borije. Tipicni primjer podrumasa i trezorasa koji navija sa SDA, sa kauca . ka Za misonju Stup, Stupsko Brdo, Žuč, Dobrinja 7x.. Nišići, Igman 2x, Sana... Jok, eto navijam za tvog đenerala u Agu

đeneral

Stup, Stupsko Brdo, Žuč, Dobrinja 7x.. Nišići, Igman 2x, Sana... Jok, eto navijam za tvog đenerala u Agu ka za eroja, erojčinu đenerali ne postoje , samo generali.

za eroja, erojčinu II

Milinkladska, Olovska, Otes - nedao Bog nikome, Božića pumpa, Lambada, Gušića hala, Energonvest TAT- bezbroj puta.. Aerodromsko - bezbroj puta.. Centrotransova baza.. Razoružavanje cacinih... Treba li ti još Pampers đeneralski miško?

Splico

Zssto djeca od 10 godina vicu "ubij srbina"

Svaka cast prijatelju, takve zelim oko sebe! Pozz!

Ako si tako kurazan onda se predstavi pod pravim imenom. Ja sam Bosanac i Hercegovac, rat proveo u Sarajevu cijelo vrijeme i to opcina Centar, ranjen u toku rata. Ne dozvoljama da neko na takav primitian nacin se obraca i siri mrznju prema bilo kome, bez obzira na naciju, vjeru, pol ili boju koze. Zato misu, tisu! ka Kuraznost

***

Lijepe riječi su ukras!

sto jedna budala napravi, 100 pametni ne popravi !

Vidi, vidi... Bio na Jevrejskom.. 10-ta? Caco? Pa možda si me i upoznao. Ili si upoznao Laste na Borijama kada su došli po vas... ka za eroja erojčinu III Caco je tvoj tip,a ne moj tip. Takve tipove ne pozdravljam a kamo li da pijem kavu s njima. Na Jevrejskom su se borila raja Centra, a ne tipovi kao Caco i slicni. Puno si frustriran pa su ti drugi krivi.

@ljiljan

Stup, Stupsko Brdo, Žuč, Dobrinja 7x.. Nišići, Igman 2x, Sana... Jok, eto navijam za tvog đenerala u Agu ka za eroja, erojčinu I znači sve si to prošao dok si bio u dijaspori i navijao kad si gledo rat preko dnevnika i govorio juuuuriš

Ljiljani nisu sa Karpata

Ako si tako kurazan onda se predstavi pod pravim imenom. Ja sam Bosanac i Hercegovac, rat proveo u Sarajevu cijelo vrijeme i to opcina Centar, ranjen u toku rata. Ne dozvoljama da neko na takav primitian nacin se obraca i siri mrznju prema bilo kome, bez obzira na naciju, vjeru, pol ili boju koze. Zato misu, tisu! ka Kuraznost Care nemoj se nervirati na ove glupe dijaspore patriote ljiljana i bosanca

Sašio mi Đurica

Sta pozivate zivotinje iz srbije njihovi ocevi su vas ubijali po Sarajevuubi srbina mrs srbi iz BOSNE ka Bosanac Pa ti si baš bizon.

Ne pijem dok Paja vozi

Pa ti si baš bizon. ka Sašio mi Đurica Nemoj da vređaš bizone to su pametne i korisne životinje

Sabina Šabić

Za ideale ginu budale.

Ne pijem dok Paja vozi

Za ideale ginu budale. ka Sabina Šabić Fabrike truju okolinu, kreteni dižu bunu i ginu

Goga

Gdje je bilo to obezbjeđenje i MUP kad su roditelji djece reagovali pa dobili nož u leđa

/ Najnovije