Zvanično: Prihvaćeni skoro svi zahtjevi rudara, sporna su tri

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Treba ovog Sinana Husića pod hitno vratiti u jamu da kopa! On je sve ovo i zakuhao

Sinan

Vješta manipulacija malog seljaka sa platom od 2500 KM i naivnih rudara. Oni uzimaju a rudari će i dalje pod zemlju za 1000 1300 KM. Nikad tobe nećete doći dok imate takav sindikat i lopove u njemu.

?

Lakrdija!

Hercegovac u Bosni

Nemojte samo direktora, sve drugo moze.Fujjj.Znaci dogovorili se da gradani plate za njihova sranja,bravo ! Ne treba niko placati doprinose,svakako ih samo privatne firme placaju.Koji odron,znaci industriji I stanovnistvu zalogaj iz grla izvadit.Ovi ce otjerat sve normalno iz ove zemlje.

nik

rudnici rupaa bez dna

Gubec

Seljačka buna. Ko je Matija.

Disturbed

Otkako je EKP preuzela rudnike, dala im fixne plate, produktivnost opala za 60%, kapa para u dzep a nece da radi. Sve sto se trazi ovdje je da se smanji fixna plata i radi se na ucinak onda. Ali glupi nas narod izasao da podrzi stoku da bi im cijene struje skocile onda, samim povecanjem cijena stuje dolaze druga poskupljenja. Broj firmi koje su propale zbog bezobrazluka radnika je veci nego sto ih je politika unistila U zenici su se znala tacno sela gdje mozes kupit gorivo ispod ruke ato su vozaci autobusa prodavali, znali su izvuc 700 litara za 2 hefte, sad se tuze sto je firma propala.

/ Najnovije