Zvanični prijedlog SDP-a: Benjamina Karić za gradonačelnicu Sarajeva

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Šteta tako školovana odrekla se svog naroda ,a zbog Bošnjaštva smo pretrpili golgotu i još nas udaraju ,kukavice bježe i odriću se svog porijekla i hajd joj vjeruj.

Sprdnja

Kad skontas da je gradonacelnik prije cetiri godine bio prof. Ivo Komsic, pitas sta se to promijenilo da se ovo sve preetvori u lakrdiju.

Hahahahahahaaha

Pa vi niste normalni..

@nasvasta

Uvijek Bosanac, nikad bošnjak..

gost

Završila pravni fakultet u Travniku. xD

CDR

Stvarno ovaj SDP totalno izlapio.Zar ni za gradonačelnika ne mogu naći neku zaslužnu i iskusnu osobu ? Idete iz krajnosti u krajnost. Sada vam je najvažnije da nije neki Bošnjak ili Bošnjakinja ? Pa Nikšiću predloži sebe . Imaš stan u Sarajevu. Od pola miliona stanovnika nađu nekog ko nema deset dana radnog staža.

kukac

ha ha ha.. Ja Benjamine ...

Feminen

Kada bi funkcije gradonačelnika i gradskog vijeća bile na volonterskoj osnovi nekad ih ne bi imali i ne bi bilo ovakvih otimanja, a znaju mladima reći da rade volonterski da bi stekli praksu i znanje. Sada imamo u Vijeću nekoliko penzionera koji će primati i penziju i plaću ,jer im je uvijek malo a toliko imaju ljubavi za Sarajevo da to nije normalno.

Mirandolina

Svi vi koji kritikujete ste polupismena, primitivna, neobrazovana i glupa stoka. Ko to po vama treba da bude gradonacelnik. Ona Semiha, ili papak Memic, ili tupi Skaka? Vama takvima treba neki primitivni zatucani jado, ili onakva kakva je ona 'ministrica' obrazovanja. Vi ste za XlX vijek, bagro primitivna.

Bravo!

Ovako nesto treba za gradonacelnicu grada Sarajeva..skolovana, pametna..LIJEPA i mlada. Moja podrska Benjamini!

Latko zBrode

Ova "vesela trojka" ne prestaje da nas zasmijava. Izgubili su se pa u svom neznanju gube smisao politike i grčevito žele zadržati vlast. Persona se odrekla vjere i nacije i želi predstavljati fine i poštene ljude. Malo morgen. Neka je šalju u Stolac da bude "ostala".

jah

>Persona se odrekla vjere i nacije i želi predstavljati fine i poštene ljude. Malo morgen. Neka je šalju u Stolac da bude "ostala". ka Latko zBrode<< A tvoju vjeru predstavljaju Asimi,Mahiri,Amiri i ina bagra s koca i konopca?! Mogu dobro pustit vode iz vodokotliča na istu.Slaćemo takve nazad u rupe iz kojih su ispuzali! Sikter!

JA1

Vidi SDA bagre sto negoduje. E pa zao mi je al vam ne moze biti vas Skaka lijepi, rodila majka.

JA1

@nasvasta< odrekla se zbog takvih SDA gnjida kakav si i sam

Sdp

Prava zamjena za Bogica nema sta,SRAM DA VAS BUDE

dokle

Ja sam stari sdpovac, i komunista...ali ovo sto sada rade je zbilja zbunjujuce. Ili je sdp u takvoj situaciji da nije ni mogao naci nista adekvtnije....Mada, priznajem, i ona je bolja od onog Skenderagica, ekspresnog studenta s fpn

/ Najnovije