Zukan Helez: Za petnaest dana počinjemo proizvoditi dronove samoubice

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zukane zvekane

Iðe to lakse, uzmes pojas sa explosivom zaveses oko üojasa i uz vas poklic u napad...eto Drona samoubice najjeftinijeg.

Borac sa Žuči

Svaki dron se u biti može pretvoriti u dron samoubicu. Normalno da su dronovi samoubice najjeftiniji zbog jednokratne upotrebe. Ovdje nikom ne treba neka velika pamet!

Role

***

BRAVO

***

Ne pijem dok Paja vozi

Očekuj te uskoro proteste

Kiki

Hvala g. NOVALICU na razvoju namjenske a ovi idioti ce uništiti sve čega se dohvate.

BiH

To zuka, samo stancajte, treba ce.

Jgchchchkvkjvkjvkj

***

BiH

Furda štanca sredstva za ubijanje rusa koji im u sred rata pustiše besplatan gas. To koliko pohture nema obraza i koliko je jadno ograničeno u svojoj mržnji, za medalju ;) ka Jgchchchkvkjvkjvkj pustio jer nije mogo samo pustiti u rs, nema ventila za federaciju, glupane.

Sloboda BiH

Aferim

Vjkvjvkjvlkbkbblkb

***

Jon

Gdje ćeš ih proizvoditi?

Ne pijem dok Paja vozi

To zuka, samo stancajte, treba ce. ka BiH Da to treba će! A ti živiš udaljen od BiH koliko 2000 ili 3000 km

Hebo zemlju kojoj u Ustavu pise da mora u NATO!

............

Koliko vremena treba da se ugradi ventil, dan?

pustio jer nije mogo samo pustiti u rs, nema ventila za federaciju, glupane. ka BiH

Ne pijem dok Paja vozi

Jel tebi poznato da ti ja općim s ukućanima redovno, dokoličarski smećo? ka AAA Tebe treba prvo prijaviti udruženju za zaštitu životinja pa polici i uhapsiti. Jer kako sam čuo da čovjek samo ima dva kera🐶 🐩

Jass

Veoma vazno je otvaranje pregovora i put ka EU. I to treba da bude nulti prioritet. Medjutim BIH se mora pripremiti i za eventualnu odbranu! Nikad vise se ne smije ponoviti greska iz 1992 godine! Nikakve ili minorme pripreme za rat! To , vise nikad! Zato Zukane, manje pricaj a vise, mnogo vise radi i razvijaj namjensku industriju! To je pravi put ka EU!

Gizguvjvjkvjlvljb

*** Nabavio i krmad ;)

***

***

/ Najnovije