Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kupljeno prodato

Ne može Zukane, radi za Ruse.

Samke

Od**** nemad****va budalo i alkosu jedan

Ja ja

Od kako je posta ministar samo prijeti i siri medjunacionalnu mrznju kako te sramota uhvati se ti svoje glase i podnesu ostavku

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Čoro

Ne bavi se dodik "čoravim poslom" nego točno radi ono što mu je naređeno,a ako im planovi propadnu onda dodik ima gdje otići; sjeti se gdje je do smrti živio veljko kadijević ,pa naravno u moskvi.

Pouk

Nesnije Zukane ni za zivu glavu Dodik izdati Rusiju. Dao bi on i pare i Bosnu i Srbiju, mozda i svoj zivot, ali boji se za djecu. Putko ce mu sve pobiti, jer ga je kupio, ako mu okrene ledja.

Istocno Sarajevo

***

Pouk

***. Kad te analiziram, viri ti mrznja prema Trecoj Bozijoj objavi. Vise je to problem kompleksa koji nosis iz porodice, nego filozofskog stava. Da te poducim. Uvijek je zadnje izdanje bolje i tacnije od prethodnih.

Sena

Seljačina neuka, tukan, priča o svojim halucinacijama. Rafting kampove proglašava terorističkim kampovima, jer ne zna ni šta je rafting. I on ministar.

BRKICA

ZUKANE PRVO POSAVJETUJ SE SA SVOJIM POMOCNICIMA PA IZLAZI U JAVNOST NETRCI PRED RUDU I NAREDI KOMSICU DA VRATI PREDLOZENOG GENERALA A NE DA POSTAVLJA GENERALA KOJI NIJE DOSTOJAN TOGA U OSTALO TAJ GENERAL STO GA JE USTOLICIO KOMSIC BIO JE PRIPADNIK ZLOCINACKE TZABIH

Trojanski Bošnjak

Cuj sa dudukom da se gradi bolja budućnost. Pa zar i ti gospodine.. Totalno si me razocarao i razotkrio da si dio izdajnickog trojanskog koonja! 🐴 🐴 🐴

IVA

Lijepe riječi su ukras!

IVA

. Kad te analiziram, viri ti mrznja prema Trecoj Bozijoj objavi. Vise je to problem kompleksa koji nosis iz porodice, nego filozofskog stava. Da te poducim. Uvijek je zadnje izdanje bolje i tacnije od prethodnih. ka Pouk JE.ES BOZIJU OBJAVU. IMAS LI NESTO PAMETNIJE MEDJEDE?

/ Najnovije