Zukan Helez o prijedlogu za Mostar: HDZ doveden pred svršen čin

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

kakve ba grupacije i rotacije... ko pobjedi pobjedio je do iducih izbora

Voda

Što bi se neko osječao prevarenim ili pobjeđenim kada gradonačelnik bez viječnika ne može ništa sam odlučivati ??' Prvo trebate pitati CIK dali je taj rotirajući prijedlog zakonit. Sutra će isto tražiti u svim gradovima a imamo i onako malo administracije.

CC

Neznate sta lupetate . Kako cete donositi odluke o bilo cemu ? Jel kao u predsjednistvu drzave ! Ovaj prijedlog je obicna budalastina . Zar vam je stvarno tesko Zukane da glasate za dr. Guzina ili vam je toliko stalo do vlasti makar ona bila i 16 mjeseci !

Ralle

Ovaj bugojanski kabadahija misli da je pametan..prvi sam za ako ce tako biti i u Bugojnu, Travniku, Jajcu, Tuzli..pa recimo Bugojno je do rata imalo 65% srba i hrvata..slično i Travnik i Jajce..jadna je država gdje se pita kabadahija koji je dva puta krivično osudjen zbog nanosenja težih tjelesnih povreda i nasilničkog ponašanja..e za to je osuđen ovaj kabadahija Helez..i on nesto predlaze.

HDZ-u su oduzeti alatii kojim su ucjenjivali! Sad ćete ga pušiti!

.

lijeva opcija-nigdje ne vlada u svijetu jer su debili

kad vidim ovog ateistickog zlikovca pa i na slaici-povraca mi se!ali njega levati ljevicari vole..begenisu ga haman puno..kao i onog pedofila Envera Kazaza i kociajse tipa Damira Arnauta,Damira Niksica,KONJakovica Dine i slicnih..alkisa Nermina Niksica koji je nedavno otvorio firmu sa bratom-puna naplajckanih traktora koji su trebali biti donacija....FUJ CRVANA GAMADI!

/ Najnovije