Zukan Helez nakon današnjeg žrijeba: "Džaba se raduju. Napravljena je većina"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Divi

Ganje ccc

Komsija

Pa SDA se nije nikada ni borila ni za državu ni za narod već isključivo za očuvanje svog kriminalna.

MrziteljPDA

Zukan kaže da je ovo borba za vlast i tu se svi slažu moj Zukane! I SDA i SDP se bore za vlast i ne biraju sredstva

Samo...

...bez njih, oni su zlo I moraju odgovarati za sve!!!

Elez je sprsko prezime.

A sad Helez, eto zakljucite sami sta se dogodilo :) :)))

Koel

Ovaj helez pojma nema o ustavu parlamwnta u kojem sjwdi nema spustanja na nizi broj delegata jwdino ako nece da neko predlozi onda se apusta broj ako se predlaze u domu naroda a predatavnicki ne potvedi opet u krug i tako 4 doine tehnicki i federacija i vijece ministara nauci tamo gdje toliku lovu uzimas seljacino

Baton

Dakle,SDA (bošnjačka) večina nije važna ali HDZ-ova večina je nezaobilazna?Tu mi nešto nije jasno.Koliko god su ovi u SDA lopovi ovi iz HDZ-a ih šiju barem duplo plus ljudi sa njakih crnih lista "naših zapadnih prijatelja" na najvišim pozicijama ???

Haha

Zukane stokane, pijanico crveno-kmerska

Svasta

Zar ovaj debil da vodi bilo kakve procese? Zlo iz njega izvire.

Ma

Goni se ma.mune u pi.du mate.inu, krme izdajničko

Pantelija

Ovaj lik je presudjen kao lazov i varalica.

/ Najnovije