Zukan Helez na Jablaničkom jezeru: 'Situacija bi bila ozbiljnija da je reakcija zakasnila'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Dalekovodna užadi trebalo bi da budu obilježena odgovarajućim signalnim kuglama kako bi se ovakvi ekscesi izbjegli. Ovakve nesreće su česte. Prije par godina pilot helikoptera je u sličnoj nesreći u Saudijskoj Arabiji poginuo (pomenuti pilot je bio bosanski državljanin).

Brko

Dalekovodna užadi trebalo bi da budu obilježena odgovarajućim signalnim kuglama kako bi se ovakvi ekscesi izbjegli. Ovakve nesreće su česte. Prije par godina pilot helikoptera je u sličnoj nesreći u Saudijskoj Arabiji poginuo (pomenuti pilot je bio bosanski državljanin). ka Borac sa Žuči VALJDA BOSANSKO HERCEGOVACKI DRZAVLJANIN JER DRZAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA

Okolnosti?

Kako bi bilo da se piloti ne obucavaju na Play Station, za pocetak? Blama za ovog a m a t e r a, koji se izvukao iz jezera, a milioni eura su na dnu jezera.

dokaz zlih namjera politickog sarajeva

to su ti neispravni helici osbih o kojima sam ranije pisao a koje helez salje da gase pozare po rs, jer ne dozvoljava ispravne i sa vecim kapacitetom vode iz srbije.

hahaha

***

Stagod

to su ti neispravni helici osbih o kojima sam ranije pisao a koje helez salje da gase pozare po rs, jer ne dozvoljava ispravne i sa vecim kapacitetom vode iz srbije. ka dokaz zlih namjera politickog sarajeva druze potrazi psiholosku pomoc molim te, nije kasno nikada.

Haha

Nakon što se ovaj sad utopio probosanska havijacija ima 2 helikoptera. Jedan redovni i onaj s kojim se Ramo đira okolo i pušta sunitima muziku

Travnicka

Dalekovodna užadi trebalo bi da budu obilježena odgovarajućim signalnim kuglama kako bi se ovakvi ekscesi izbjegli. Ovakve nesreće su česte. Prije par godina pilot helikoptera je u sličnoj nesreći u Saudijskoj Arabiji poginuo (pomenuti pilot je bio bosanski državljanin). ka Borac sa Žuči Diploma kao i sav drzavni kadar,nesposobna sekta.

Derim

***

Robot

Krnuo on Vucicevu spiku spikat

/ Najnovije