Žrtve i svjedoci genocida traže odgovore: Ko je i na koji način prijetio Sanji Vlaisavljević?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Lijepe riječi su ukras!

***

***

23

U SARAJEVU JE NIKO NE BI NI POZNAO. ETO KOLIKO JE POZNATA. NEGO HOCE DA SE FALI....

Erf

***

333

@Juka Kapa dole Srbima koji su pristali da postanu ratni zlocinci da bi izvrsili Alijin plan. Ti si jos jedan zivi dokaz koliko su nacionalisti glupavi :D.

333

A sto se tice ove osrednje "koke", red bi bio da saznamo ko joj je to prijetio i da li su mjere zastite opravdane, posto na Balkanu ovi bespotrebni besposlicari vazda kukaju kako im se nesto prijeti da bi na sebe skrenuli paznju i izvodili jeftine pozorisne predstave (case in point: Dodik i Vucic).

Guest

PRORITET BRATUNAC Tamo povratnicima i prijete i fizički odrađuju teror. Dakle, dokazano ugroženi, zato zaštitite prvo povratnike!

Edi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije