Zovko misli da bi BiH morala prva ući u Evropsku uniju, objasnila je zašto

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miro

Evo mi je opet na portalu i bas mi je drago iako je ova fotografija ne prikazuje kakvom je pamtim sa parka Gradac u Dubrovniku.Voljeli i mazili smo se cijelu noć dok pred jutro ne upita zbog ćega sam obrezan; rekoh joj istinu,a ona se skoči sa klupe i pobježe vićući gospe moja šta uradih.

Miro Offical

Bravo tzv Miro. Neka si ti provalio Zeljanu. To je najvece intelektualno dostignuce naroda iz koga dolazis iako se lazno predstavljas da si Hrvat. Malignoj mahali je najvaznije da se neko provali, i onda minder mahalasi cijeli dan imaju o cemu da pehlivane.

Obrezan si ti zato sto ti je otac glupi dzelat!

Evo mi je opet na portalu i bas mi je drago iako je ova fotografija ne prikazuje kakvom je pamtim sa parka Gradac u Dubrovniku.Voljeli i mazili smo se cijelu noć dok pred jutro ne upita zbog ćega sam obrezan; rekoh joj istinu,a ona se skoči sa klupe i pobježe vićući gospe moja šta uradih. ka Miro

Gulliverus

Jedna nacionalistička spodoba koja u EU Parlamentu promoviše stare Usrashe govori o retrogradni snagama u BiH, valjda jedino misleći prvenstveno na svoju stranku, promicateljicu segregacije, rasizma, ksenofobije HDZ.

Matrixus

Evo red Zovkuše, sad je red da malo napišete i o Franji Šarčević, mladom konsociacijskom nacionalisti koga podržava NS. Ne zna se ko je više ugrožen od lajanja.

Malogradanka i fašista

Niti je gospođa, a nije ni posebno bitna tako da nema potrebe da nas informošete.

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

Bravo tzv Miro. Neka si ti provalio Zeljanu. To je najvece intelektualno dostignuce naroda iz koga dolazis iako se lazno predstavljas da si Hrvat. Malignoj mahali je najvaznije da se neko provali, i onda minder mahalasi cijeli dan imaju o cemu da pehlivane. ka Miro Offical TO JE SAMO JOŠ JEDAN DOKAZ KOLIKO ŠOKICE OBOŽAVAJU NAŠE ČASNE,LIJEPE,ZAŠILJENE FESLIJE!

/ Najnovije